banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Kedvelem írásaid, mert intelligensen közelíted meg a témát. A felvetésed, hogy összeesküvés-elméletről írok, nem teljesen fedi a valóságot. Egy program, ami abból a célból készült, hogy pénzt termeljen, még nem összeesküvés és én ezt meg sem említettem. Ez egy gazdasági vállalkozás, ami arra a pszichológiára épít, hogy én mint játékos, vágyom a győzelemre és az egyre jobb hajókra és ha ez nem akar teljesülni, vagy csak sokára -amire lehet nincs időm-, akkor segítek magamon némi anyagi ráfordítással. Persze nem kötelező, hisz itt a szabad akarat. De gondoljunk csak a Magyarországon is még aktuális "hitelválságra". Ott sem volt kötelező kölcsönt felvenni és mégis rengetegen felvettek, kerültek csapdába. A csábításnak csak kevesen tudnak ellenállni. Ez pszichológia és nem összeesküvés-elmélet.
    Ebben és más bevételt hozó programok úgy vannak megírva, hogy a lehetőséget végig fenntartva, de az történjen, amit a programba pénzt fektető érdekei érvényesüljenek. Akkor találod el a célt, ha azt a program számodra lehetővé teszi és csak annyira, amennyi engedélyezve van az adott meccsben. Minden más estben azt látod, hogy a lövedékek mindenfelé mennek, csak a 8 km.-re lévő hajót nem találják el. Ugyan már!:)
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.13. 12:00:17