A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10508 "Mert béna voltál hozzá? :D :D"
A kérdésed -bár provokálni akart és persze sértegetni- elég naiv és véleményem szerint rád jellemző. Ugye nem baj, ha nem ülök fel ennek?
Ahhoz, hogy egy ilyen kérdést megválaszoljunk, azt kellene tudni, hogy ki az, aki nem számít bénának. Gondolom, értelemszerűen (ha-ha) te nem vagy az. Meglehet tekinteni -mert nyilvános-, hogy milyen eredménnyel játszottam közel 1200 random meccset (vajon neked jobban megy?:).
A gépnek köszönhetően nagyon jól indultam. Győzelem, győzelem hátán, nagyon sok ellenfél elsüllyesztéssel. Aztán hopp, megváltoztak a dolgok. Jöttek azok, amik érdekes módon itt mindenkivel megtörténnek. Csodák csodájára még veled is.:) Minden dokumentálva van, eltettem. Először én se értettem, hogy lehet, hogy nagyon ügyesen indulok, aztán hopp, elfelejtettem játszani. Sokáig küzdöttem, hogy legalább 100-al több legyen a győzelem, mint a vereség. Jojózott velem. Levett 95-96-ig, majd fel 98-99-ig, aztán megint vissza le. Majd megint fel. Amikor abbafejeztem 99 a különbség, de már nem érdekel, mert nem is érdekes. Sőt! Már maga a játék sem nagyon érdekel. Dec. 30.-án játszottam utoljára, aztán már csak Jan. 11.-én -hosszas győzködés után- ültem le játszani vele, de csak két órát. Pedig a könnyű co-op, ahol közel 96%-os a győzelmi rátám. Mielőtt valaki ráizgul, hogy neki jobb, annak mondom: több mint 1200 meccs után. Véleményem szerint több játék után itt sem lehet több ennél. kevésnél még elképzelhető.