banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Na ja, én is a New Mexico-val 9 km-ről egy full broadside-ot belenyomtam egy Kongoba, és egy sem ütötte át a páncélt! Egyetlen citadella se!

Ami a CV-ket illeti, a hajó hiába T6, ha a T5 gépeket használ az ember, akkor eleve szopásra van ítélve, hiába van bepipálva a commander skillben, hogy magasabb tier ellen bónuszt kapnak. A másik, hogy a T6 Ryujo 5 egységet tud kiküldeni, míg az Independence 3-at. Ez elvben 20 gép a 18 ellen. Ha nekem 1-1-1 összeállításom van, akkor hiába lövöm le a japán vadászokat, akkor is a 4 támadó raj valamelyike eléri a célt, de volt ellenem olyan Ryujo, akinek 3-1-1 összeállítása volt, és az összes gépemet leszedte. Az egyetlen esély ilyen helyzetben, ha a 2 vadász + 1 bombázó kombót használom, mert akkor legalább 12 vadászom van, és az ellennek is annyi. Nekem az upgradem 20% bónuszt ad a vadászaimnak. Ez a kombó a támadásra kihegyezett japán hajók ellen is jó lehet. Ez viszont azzal jár, hogy ezen a szinten az amerikai CV-k támadásra kevéssé alkalmasak. Támogatásra, és légifölény kivívásra jók. Ezzel lehet funkodni, de xp-t szerezni kevéssé. Azt hiszem, hogy az Independence-emet erre fogom kihegyezni, csak úgy, mint a Bogue-ot, ha már pénzt adtam ki érte.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 21:27:54