banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Némi összegzés.

A CV játék ebben a formában néha fun, azonban van egy nagy problémája. Hiába elvileg csapat játék lenne, azért ki jobban ki kevésbé mégis csak saját xp-re és creditre hajt. Így aztán nem nagyon lehet rávenni senkit, hogy a CV-t őrizze. Többnyire mindenki megy előre. Innentől fogva pl. a Bogue-gal csak a szerencsén múlik, hogy megmaradsz-e. A saját csoportodat nem tudod utolérni, ha meg valaki rád talál az elől nem tudsz elmenekülni. Egyébként a valóságban a hordozós csaták többnyire nem 20-30 km-re levő hajókkal játszódtak. Tudom, hogy itt ekkora a térkép, de így a hordozók eléggé korlátozva vannak. Néha funnak jó, de semmi több.

Ami a New Mexico-t illeti, tetszik a hajó, de még kicsit ambivalensek az érzéseim. A New York-kal 55% győzelmi arányom volt, 0.45 hajó/csata kilövési aránnyal. A New Mexico-nál viszont hiába van 0.9 kilövési arányom, így is csak 4 győztes csatában volt részem a 10-ből. Ami viszont jobban zavar, az átlag sebzésem kevesebb, mint a NY-kal. Pl. a NY-kal a Wyominggal szemben látszott a fejlődés, itt meg csak visszafejlődtem.... Jó, kellett 2-3 csata míg kezdtem megszokni a hajót, és akkor találatot is nehezen értem el, de akkor is. Remélem, hogy lesz jobb is. Azt hiszem, hogy a New Mecico-t lesz időm megszokni. Innen azért már több idő a szint lépés.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 21:10:25