banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Én is így gondolom. Néha tényleg frusztrál, ha egymás után barmokkal kell játszani, de utána annál nagyobb öröm egy jó csapattal egy jó csata.

Érdekes módon kétszer egymás után ugyanazzal a csókával rakott össze a progi, akinek air superiority Bogue-ja van. Első csatában nem jól taktikáztam, és sajnos elsüllyedtem, de nyertünk. A másodikban változtattam a stratégián, és a torpedóvetőket közel tartottam a hordozómhoz, és a többi hajómhoz, mert azok lassúak, és a bombázókkal mentem felderítésre, de nem túl messzire, és amikor a vadászaival elkezdett üldözni, akkor a saját hajóim, és a hordozóm felé csaltam őket. Be is kapta a horgot, és igaz, hogy a bombázóimból nem sok maradt, de neki 19 gépét lőtte le a légvédelem. Ezután a torpedóvetőkkel és a megmaradt bombázóimmal mehettem vadászni. Süllyesztettem egy Myogit, egy másikat meg felgyújtottam, mert ezeknek a szerencsétleneknek semmi AA nincs. Éppen a maradék 5 torpedóvetőm támadásra indult a hordozója ellen, és ledobták a torpedókat, amikor vége lett a csatának. Győtünk! Szóval egy kis ésszel ez az air superiority Bogue is legyőzhető, csak nem kell betojni.