banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prof William
    Újabb remek csata volt ma a Wakatake-vel!

Megvártam amíg elég nagy lett a kavarodás, majd az ellenfél vonalain átcsusszanva megtorpedóztam és elsüllyesztettem az ellenfél anyahajóját.
    Ha már így belejöttem a közelben lévő sérült South Carolinát is megtorpedóztam, ami szintén követte az anyahajót a tenger fenekére.
    Ezt követően az engem üldöző St. Louist sikerült eltalálni egy torpedóval. Később jött az üzenet, hogy ennek köszönhetően elsüllyedt.
    Ezután egy súlyosan sérült St Luisnak adtam meg a kegyelemdöfést az ágyúimmal.

Ekkor vettem észre, hogy az ellenfél foglalja a bázisunkat. Közben mieink is odaértek az ellen bázisához de le voltak maradva.

Szóval Engine Boost be és tűzés. Szerencsére egy cirkálónak is feltűnt a dolog, szóval ketten loholtunk vissza, de persze én értem vissza elsőnek.

A bázisunknál egy Myogi és egy romboló foglalt. Beleeresztettem párat a rombolóba, mire az kimenekült a körből. A Myogit pedig folyamatos tüzeléssel zavartam, majd kapott pár torpedót az oldalába. Közben szinte minden HP-m elment, úgyhogy minden-mindegy alapon az a második torpedósorozattal olyan közel mentem a csatahajóhoz, amennyire csak lehetett.

Végül 2 kilométerről bevittem az utolsó sorozatot. A Myogi utolsó sorozata kilőtt, de a torpedók betaláltak és ő is elsüllyedt.

A romboló visszajött foglalni, de ekkor már ott volt a másik cirkáló + a többiek is foglalták az ellen bázisát és nyertünk.

Remek csata volt!