A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10082 Én ebben a játékban csak az emberi hülyeségtől félek, mert az van dögivel. Persze semmi gond vele, mert ahol emberek vannak ez elkerülhetetlen. DE! Lehet némileg csökkenteni, elkerülni. Hogy félek randomot játszani? Nos hát, azzal kezdtem és játszottam 1183 randomot /ellenőrizhető!/. Nézetem szerint 10%-ban vannak nagyon okos, jó játékosok. 20%-ban vannak jó teljesítményt nyújtók és megbízhatóak. Ezek közé sorolom magam. És vannak a többiek. Tét meccsen nem bírom elviselni őket és miattuk veszteni. Olyan nincs, hogy nekem 6 hajót kell ahhoz süllyesztenem, hogy utolsóként megnyerhessek egy csatát. Elbújnak, hátul maradnak, helyezkedni nem tudnak, de megmondják mit kellene csinálni. Célozni 3 km.-ről sem tudnak és ordítoznak, hogy a pálya másik végéről menjek segíteni. Ilyenkor írom vissza, hogy: fly.
És ez csak az egyik oldala. A másik, hogy nincs teljesítmény/pont/ kényszerem, csak simán és nyugodtan akarok játszani. Félreértés ne essék! Bármelyik pályán, bárki ellen megállom a helyem. Randomban is. Most 1163 co-op meccsnél tartok, azaz 2345 meccsnél és semmi mást nem akarok, minthogy nyerjen a csapat és én jól játsszak benne. Legyenek meg azok a hajók, amiket szeretnék /és meglesz!/. A többi hidegen hagy. Főleg azok a beszólások, amik megakarják mondani, hogy mit és hogyan csináljak. Ugyan már! Öreg vagyok én ahhoz.:)
Két újabb co-op meccs Pensacola-val, Colorado-val kb. 10-11 percesek. /nem kötelező megnézni!/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!