A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10068 Akkor segítek: ez a meccs, amit illusztrációként betettem co-op meccs. Annyit kell róla tudni, hogy userek játszanak a gép ellen és nagyon kevés pontot ad, mert ugye roppant könnyű. Na ja! Ki kell próbálni VII tier-től. A szabály, hogy csak a társaid segítségével győzhetsz, itt is érvényes. Ami annyit tesz -és ezért írtam, amit írtam-, hogy itt sem tudsz győzni még akkor sem, ha Colorado létedre Tirpitzet, North Carolinát, vagy még ezeknél nagyobb hajóosztályú csatahajót győzöl le szinte egyedül. Annyit még érdemes tudni, hogy bár a gép nem képes komoly taktikai harcra, de ezt ellensúlyozandó, sokkal pontosabban lőhet mint te. Pl.: 16 km.-ről mind a négy lövedéke pontosan eltalált, miközben csak a hajó fara volt feléje. Vagy: a cirkálóra rálövök egy sorozatot 12 km.-ről, amiből négy-négy kétfelé száll és a megcélzott hajó egy finom fordulóval a kétfelé haladó lövedékek közé bement.
Szóval: Az a pontszám, amit videóban mutattam, co-op-ban elég jónak számít, mert csak nyolc hajó van és nem tizenkettő és ráadásul a csatahajó nagyon lassan halad. Mire odaérek, már nincs mit lelőni. Illetve! Ha sok és nagy csatahajók vannak -és mostanában van bőven-, akkor a cirkálók elhullanak és a gyengébb tudásúak és marad rám a maradék eltakarítása. Ilyen NC-k, meg Tirpitzek. Nem mindig sikerül.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.26. 22:47:16