banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Nyolc hajóval simán elsőre végigjátszottam a 3X szorzót. Volt ahol első, volt ahol második voltam, ami nem érdekes. Ami roppant bosszantó volt, hogy a Colorado-val csak harmadikra jött össze, mert sikerült érdekes emberekkel összejönnöm. Az első nekifutás ígéretes volt számomra, mert kilőttem egy Aobát, egy Cleveland-et és egy Colorado-t. Ígéretes volt, mert a három kilövés után is szinte teljes élettel álltam. Hátra volt még egy Tirpitz és egy New Mexico. Mi is ketten voltunk, én a Coloradoval és egy szintén alig sérült NM. Orral a Tirpitz felé indultam és lőttem a NM-t. A NM-os társam mit csinált elegánsan? Beállt közvetlen egy sziget takarásába és végig nézte, hogy egyedül harcolok. Egy szót nem szóltam, csak lőttem ide, lőttem oda, de nyilván esélytelen voltam. Félig mindkettőt leszedtem, aztán süllyedtem. Amikor elsüllyedtem, a társam szépen kitolatott a sziget mögül és elkezdte lőni az ellenfelet, de olyan bambán, hogy minden második sorozata talált csak, pedig csak 3 km.-re voltak egymástól. Egyet kiszedett és volt esélye a másikra is, de képtelen volt időnként eltalálni, így vesztett és mi is vele. Annyit írtam csak neki, hogy ...shame.

A második nekifutás is jól alakult. Kilőttem kettőt és aránylag jó állapotban voltam és a megmaradt két Cleveland-es társammal be is foglaltunk két bázist. Az egy társamnak alig volt már élete, a másik jó háromnegyedes volt. Elindultunk a harmadik bázis felé. Ott várt egy Aoba és egy Tirpitz. Az aoba fél élet, a Tirptz teljes. Ráírtam az alig életesre, hogy bújjon el egy sziget mögé és ne bocsátkozzon harcba, hisz harcértéke már nem volt, de ha kilövik, pontot vesztünk. Nem hallgatott rám és azonnal kiszedte őt az Aoba. A másik kissé meggyengítette az Aobát, de elhullott, mert a Tirpitz is bele lőtt. Egyedül voltam kettejük ellen. Azt a taktikát követtem, hogy orral a Tirpitz felé kilövöm az Aobát és neki megyek a Tirpitznek. Na ebből az lett, hogy már csak lejjebb vettem az Aobát, de kilőni nem sikerült és némileg túl mentem a Tirpitzen és nem bírtam rákanyarodni. Bár akkor már hiába mentem volna neki, akkor is bukta, mert az Aoba élt. A lényeg, hogy szétlőttek, így az is bukta.

Ez volt reggel és most neki szaladtam este és ez lett: FIGYELEM! A spoiler videó formátum!!!