A Wargaming új MMO játéka
-
Komolyan, mi van most az ünnepekben?! Engem nem szokott érdekelni, ha valaki nem játszik jól. Ha valaki bénázik, rosszul céloz, hülyeséget csinál - nagy kaland, egyrészt játszunk, másrészt én is képes vagyok elcseszni dolgokat. Ha kidolgozom a belem, első leszek, mégis vesztünk (bizonyára van úgy, hogy én ülök ugyanezen jelenség másik oldalán és miattam [is] úszik el valaki jó köre). Ha valaki áll a csatahajójával beleágyazódva a térkép szélébe, és békésen üldögélve fogad magába négy légi indítású torpedót. Urambocsá amikor a csapattársam megtorpedóz, de legalább nem neki áll feljebb.Mindez nem érdekel - ez egy játék. De amikor a hülyegyerek Kongo németül elkezd anyázni, hogy az Independence-szel megtorpedóztam egy csatahajót, ami szerinte, idézem, "az ő célja volt", én "segg" (arse), majd erre elkezd folytatólagosan RÁMLŐNI! (Nem mintha el bírt volna rendesen találni, de ez más kérdés.) Pályafutásom során először fordult meg a fejemben, hogy kitorpedózom belőle a jövő heti sz*rt is, de aztán csak blazírtan beírtam neki, hogy "Go ahead, become pink.", de erre is csak azt mantrázta, hogy az "ő célpontját lőttem ki".
Agyf*sz.
Pláne, ugye, hogy pontosan tudom, hogy sebzésre kapom az XP-t, tehát nem vesztegetek egy hatos rajt egy olyan célra, amire elég volna egy torpedó, így még csak nem is arról volt szó, hogy kill-t loptam volna.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.26. 15:52:36