banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Mi történt a Kongóval?! Az oké, hogy leheletnyit átcsúszott a 35k tonnás határon, úgyhogy viszlát, kézifékes fordulók, de hová tűntek a citadellák?! Olyan távolságokról és célpontok ellenében, ahol máskor dőltek a kritikus sebzések, minden második sortűzre jutott minimum egy, de akár három, most három ütközetből száznegyvenhét találatból kettő citadella? Kettő?! Negyvenhárom találatból nem tudok egy ellenséges Kongóba merőlegesen lyukat rakni vízvonalon olyan távolságból, hogy lestukkolom a visszapillantó tükrét a csővel?
    Oké, ez nyilván nem statisztika, mégis, azért vittem ki háromszor a gépet, mert annyira idegennek tűnt már elsőre, amit látok. Persze lehet az is, hogy hirtelenjében és varázsütésre elfelejtettem, melyik egérgombot kéne nyomni.
    Még alszom rá, kiviszem tíz-húsz-ötvenszer, de ha ez nem pillanatnyi pech/szerencsétlenkedés, hanem vissza lett nyesve a szárnya, akkor eladom a francba. Kár érte - pontosan azért tartottam meg, mert mocskosul élvezetes volt vele a játék, most meg mintha úgy viselkedne, mint bármelyik másik n+1. csatahajó.