• B0nFire
    #5
    Az a baj, hogy maguk a felhasználók sem értenek egyet abban, hogy milyen minőségért lennének hajlandóak fizetni. Te pl a 256-os mp3-at mondod, de vannak, akik úgy gondolják, hogy nekik a 320-as is gagyi, minimum flac-ban, vagy 44 kHz-es, 16 bites wavban tudják elképzelni a minőségi zenét. Az meg már CD minőség, akár a CD-t is megvehetnék, de hát ugye nehogy már neki kelljen még saját kezűleg lerippelni, mert ahhoz olyan nagy szakértelem kell, esetleg átkonvertálni egy ingyenes szoftverral mp3-ba, mert az is fáradság. De adathordozón nem kell, szitázott lemez nem kell, borító szöveggel és képekkel nem kell, csakis a tartalma, az is a lehető legjobb minőségben, és rögtön 3 formátumban (wav, flac, mp3), hogy minden eszközével kompatibilis legyen, és maximum 50-99 Ft/szám.

    Erre meg azt mondja a kiadó, hogy akkor egy nagy lópikulát a popótokba, ha már ennyire kényelmesek vagytok, warezoljatok, féljetek a lebukástól, mi meg majd jogi eszközökkel harcolunk ellenetek.

    Szóval mindenkinek a sült galamb kéne, vagyis a kész picsa+meleg málé, lehetőleg szarér'-húgyér'. Ez sem nagyon fog menni. Egyszerűen nem rentábilis.