Szasztok
visszatérő problémám van a game-el, de most vettem rá maga, hogy itt is megkérdezzem. Kicsit visszaolvastam, de nem nagyon láttam hasonló problémát.
Szóval:
idegesítő, és főleg tűzharcban halálos fagyást produkál a játék, úgy minden második kőrben, vagy valamikor egy kőrön belül kétszer is.
Egyszerűen kb. fél másodpercre megfagy a játék (kép megfagy, input-ra nem reagál), a hang pedig szimplán elmegy. Aztán mikor visszatér, akkor persze pár méterrel távolabb állok, mert látszólag közben az utolsó billentyűkombinációt még végrehajtja. Tűzharcban ez nyilván mindig halállal végződik.
Már próbáltam az nvidia profile inspector-ral optimalizálni a beállításokat, eddig sikertelenül.
HW: Asus ROG notebook, nVidia GTX 1070
FPS stabil 60-ra be van lőve, ki se lehet onnan robbantani. Internet nagyon fasza, 15-25 -ös ping stabilan.
Én az nvidia beállításokra gyanakszom. Valahol valami nincs a játékra optimalizálva, de ehhez a részéhez még nem annyira értek egyelőre.
Nem tudom, valami buffer nincs jól beállítva, renderelésnél várja az input függvényeket, de azok még nincsenek kész, ezért nem tud mit kirajzolni...??? Valami nagyon el van állítva.
Ha valaki ismeri a jelenséget, főleg nvidia kártyával, akkor köszi előre is a választ.