Ha jól játszol felhúznánk én sem vagyok valami hű de valami a nova 4 emmel.
Amúgy ez a vertigo verseny mapnak hát vicc :D Szeretek rajta menni elhülyéskedni, de igazából látom a hiányosságait, ez profi szinten baromi hülye választás volt. Cache elég jól balanceolt valami volt és a Vertigora cserélni..... Értem én hogy ráfér a vérfrissítés a Cachera de Abbeyt kellett volna verseny mappá tenni, ami egy kis javítgatás után meg is felelne.
Vertigoval mik a gondok? A sitera 1 rámpa visz, tűz, füst, meg vagy fogva, B sitera egy lépcső visz, szintén ez a helyzet. A mi szintünkön nem gond felfutni B-re lépcsőn mert nem fejelnek azonnal ki profik viszont nem tudják megcsinálni ugyanezt. Maradt a mid, ami ezen a mapon amúgy is fontos, na de t-ként berohansz gondolom ez is van tűzzel füsttel fogva, aztán lehetnek booston kartonon, kis ajtónál, folyosó végén jobbról balról, meg még B siteról boostból hátbalőnek, szóval good luck és ha ez nem lenne elég egy még lift ajtón keresztül is spamelhet awpvel és meghalsz hogy ki se értél :D
Szal nem kicsit ct oldalú, egyetlen esély ha flashel beszalad valaki B lépcsőn, miden meg szerencséje van és beugrál B ablakban, azt ennyi de szerintem nagy kínlódásokat fogunk látni még így is. Mos azért rakták be ezt mert régi név szerintem nem érte meg, mert úgy sem úgy néz ki mint az 1.6-ban és ott van az abbey ami egy tök szép, T oldalú map sok lehetőségekkel kis boostolási bugokkal, de nem sok kell hogy nagyszerű legyen, erre egy ilyen Vertigo jön helyette. Komolyan nem értem kik hozzák a döntéseket, mindannyiunknak csak Abbeyt kéne menni hogy lemenjen a keresési idő 2,5 percre azon a mapon akkor majd felkapnák a fejüket hogy szeretik az emberek és tegyék be :D Pedig tök fordítva is működne ha verseny map lenne az Abbey meglenne az a hypeja hogy többen játszanák