Lehet nem kellett volna magyar közvetítést nézni nem ez az első hülyeség amit ott tanultam el :D 3600 az augért nevetséges lenne mert akkor az awp lehetne 5200 az autonoob meg 6000, ha az augot olyan magasra emelnék, de még akkor is csak egy scopeos m4 lenne. Bár az m4 meg m4a1-s közeli 1hit headshot be kéne jöjjön mert vicc hogy deagle még messzire is 1hitel egy karabély meg nem... De az AUG 5 éve ilyen miért nem tűnt eddig fel senkinek? :D
Amúgy nem értem a cooldown rendszert, elméletileg 1 hétig tart még lejár, de valami baj van a cs-mel mert a héten már 3 szor sem töltött be map. Egyszerűen csak lassan tölt pedig túl vagyok ezer meccsen eddig volt 2 ilyen most meg a héten 4. Kaptam is fél órásat pénteken, majd vasárnap is fél órásat hétfőn meg 2 órásat. Viszont valahogy gyorsabban csökken a cooldown levelem, 10 meccs után kb leesik 1 szintet pedig mindenki azt mondja hogy 1 hét kelle hogy 1 levellel csökkenjen, pedig ma is kaptam egy cooldownt és csak fél órás volt :D Szal már simán 1 hetes kellett volna legyen mert 4. eset egy héten belül... de úgy néz ki hogy 10-15 meccs probléma nélkül és levesz 1 cooldown levelt. Vagyis nekem, írtam a fórumra senkinek nem volt ötlete miért lehet ez.