• mucsácsó
    Ahogy most utánaolvastam, állítólag a legutóbbi update baszta el eléggé a dolgokat FPS (framerate) ügyileg... nem tudom, hogy mennyire igaz, mert én csak ma kezdtem el játszani vele, de rohadtul idegesítő tud lenni, ha emiatt lőnek le mert egyszerűen úgy beakad az egész... bár ha minden igaz, akkor már dolgoznak a megoldáson...hát kíváncsi leszek, remélem azért a végleges változattal már nem lesznek hasonló gondok...

Egyébként a játék szerintem elég jó lett. Bár őszintén szólva az első benyomásom nem tagadom az az volt, hogy úristen, mit műveltek ezek a CS-vel?! A célkereszttől azt hittem elokádom magamat hirtelen elsőre.. eleinte szinte egyetlen egy embert nem tudtam lelőni, de némi játékkal belejön az ember és már jönnek a fragek. Igazából szerintem kár hasonlítgatni az előzőkhöz, ez megint egy másik játék úgy ámblokk. A buy-menüt szerintem soha nem fogom megszokni egyszerűen... :D Jó játék lesz ez, de még ráfér 1-2 igazítás rajta. Source is viszonylag félkészen jött ki anno, aztán elég jóra megcsinálták. :)