9177
  • goofey84
    Nem teljesen értem azokat, akik már 10 éve cs-t tolják! Én csak tegnap óta bétázok és ez az első cs-m,de már kezdem unni, annak ellenére, hogy csak most kezdek egy picit belejönni. Baromi egyhangú 1 óránál többet egyhuzamban nem bírok játszani. Nem biztos, hogy jó ötlet volt megvenni, bár sokat nem kellett fizetni érte. Nem akarok senkit bántani, csak leírtam a véleményem, kérlek titeket ne essetek nekem ezért :)
  • gandrus
    Lehet, hogy még szoknom kell, de nekem nem tetszik. Irányítás nagyon fura, mintha nem lehetne normálisan irányítani az egeret. Nem lehet felismerni, hogy ki CT és ki a T (max. csak közelről, vagy térképről). Buy menü egy tragédia. A menük körülményesek. Mire eljutok a menü/egér beállításokhoz, addig ötször megölnek. CS: S-ben meg simán átállítottam, ha kellett, aztán mentem. Az egészen az érződik, mintha konzolosoknak készült volna. Legalábbis nekem úgy tűnik. Én már bánom, hogy megvettem, és támogattam ezt. De persze demó nem volt. Na mindegy, még majd próbálom megszokni.
  • Bandris86
    Szerintem tök jó a molotov: bedobod egy szobába és a sok CT huss szétszalad :)
  • spybot919
    Szerintem meg kevés. Taktikai célra megfelel ,hogy egy csapat be vállalja. De azt sem akarhatod hogy 5főböl 4azt dobáljon mert káosz lenne....
  • Bandris86
    Jó kis játék, 3e Forintot simán megér, a régi idők emlékére.
  • k9duli
    Egyenlőre még én sem vettem meg, várom a visszajelzéseket a játékkal kapcsoltban.
    De szerintem ebből megvétel lesz.

A molotov koktél 800 az tényleg kurvasok legalábbis videókból nem szűrtem le hogy oylan sokat érne.

Meg azért realizálhatták volna ha pisztoly megkap az ember ennyiért.
    Hol van ahoz a molotov.
  • Ravine
    Hja, vannak vasarloscriptek, es kell is basszus. Csak kicsit nincs szinkronban a fegyvernev es a bind. Pl meg nemtom, hogy az sg553-nak melyik a bindje. A 'buy' parancs kidobja pl. az mp5navy-t is, de olyan fegyver nincs is, es nem is reagal ra.

http://gamebanana.com/csgo/scripts/7597

Az audioval mas gond is van, neha/gyakran bejon vmi karistolos femes hang, nem tudni mi az, de mas is panaszkodott. Neha meg 'szellemkepes', egy-egy modell felvillan itt-ott, mint amikor a tuszok teleportalnak. Halal idegesito.
  • goofey84
    Szerintetek minden map-ot ellőttek a bétában vagy ennél több pálya lesz?
  • Gabe18
    Szerintem is rendben van ez, bár Counter Strike-ban nem vagyok túl járatos, de tetszik. Egyelőre a GunGame módban, meg DM-ben próbálom fejleszteni a célzókámat, meg megismerni a pályákat.
  • kifli
    bind "f2" toggleconsole

és akkor működik gond nélkül.
  • pisztácia
    Ja, az lehet.
  • zzeN
    Azt mondta valaki, hogy ki-be kell lépni a játékból és úgy működni fog.
  • hediNho
    be van állítva, de mint mondtam nem jön elő a kör végéig :D
  • pisztácia
    Éb beraktam a 0-as gombra, de nem hozza elő játék közbe.
  • zzeN
    Bármikor elő lehet hozni a console-t, csak be kell állítani az Options-ben.
  • hediNho
    Nos én annyit vettem észre hogy a találatokat nem regisztrálja a rendszer instant, emiatt olyanok vannak hogy pillanatokkal később hal meg a srác mint ahogy kilőtted az utolsó golyót.A hitbox egyértelműen más mint szorszban. A hangtompítóra szerintem rájöttek hogy nem ér semmit. Ami nekem szembetűnő negatívum az az, hogy a lépéshangok nagyon egyformák, konkrétan nem tudtam eldönteni hogy fölöttem, alattam vagy mellettem van a srác, erre hátba lőtt :D A molotovért szerintem sok az a 800, a decoy az jó ötlet volt, bár szerintem casual playereknél semmit sem fog érni. A konzolt úgy vettem észre nem lehet előhozni a halálod után.
    Asszem ami eszembe jutott azt elmondtam.
  • zozyk
    Én is kerestem...
  • pisztácia
    Csak nekem hiányzik a hangtompító??
  • Spészgószt
    akkor script is lehet rá...10 éve cszem de nem tudom hogy néz ki a vásárlós menü...
  • zzeN
    Lehet. Csak oda a granyós buy menü (O betűvel). Szóval a HE: B-6-4
  • Spészgószt
    billentyűzettel lehet vásárolni vagy csak az a buzi körös menü van egérbaszkódva?
  • pisztácia
    Rohadt jó ez a game:) Olyan fejeseket lehet lőni desivel:D
    Nagyon bejövős!!
  • pisztácia
    Na akkor gépigény nem nagyon van szerencsére. De várom már hogy hazaérjek:)
  • gandrus
    A rate alapbol rendben volt, cmdratet meg updateratet nem neztem meg, mert csak offline probaltam ki par percre., mert mar nagyon keso volt. Majd melo utan este kiprobalom. :)
  • Ravine
    Na jatszottam kicsit, sztem fasza. Tetszenek az uj fegyverek, a bizon foleg, a p90 is istenkiraly. Kicsit mas a szorasa a rifleknek, azokkal eleg benan lovok meg. Az awp celkeresztje mozog menetkozben, de sokan meg igy is aratnak vele.
    Mapok is tetszenek.
    Gepigenyrol nem tudok mit mondani, kb mint az l4d2 meg a tobbi source motor. Az en gepem egy szar 2 magos amd, 2 giga rammal, 4870-es ATI vga, azon nagyon szepen fut.
    Nekem az uj celkereszt is bejott, at is alltam arra.
    A "cl_minmodels" nem mukodik, de ezt mar regebben is olvastam, szoval meg kell szokni a modelleket. Az uj celkerezt elonye, hogy ha racelzol egy tarsra akkor zold lesz, ellenfelnel meg piros. Neha segit, de azert latom hogy eleg sok a TK meg.
    Azt a 10 eurot siman megeri ez a game.
  • Borg
    Én nem remegtem rá annyira a dologra, lehet a bétát fel se rakom még... egy hetet kibírok.
  • pisztácia
    Mi ez a pangás? Mindenki csak játszik? Vélemények? Laggol a game, nagy a gépigénye? Magyar szerverek vannak már?
  • zzeN
    A tegnapi patchel javították az FPS droppokat, a "nagy" patch okozta még pár napja ezt a bugot.

Amúgy át kell állítani a game settings-ben Classic-ra a célkeresztet és statikusra is.
  • goofey84
    Nekem ez az első cs. Az első benyomások alapján nem vagyok elragadtatva, de lehet amiatt, mert iszonyat béna vagyok még, szóval nem adom fel. Ami engem is idegesít, hogy nem látom ki az ellenség és ki nem. Olyan mintha rajtam kívül mindenki csukott szemmel is ismerné a pályákat. Sokkal nehezebb, mint akármelyik másik multi fps, érzem sokat kell gyakorolnom, hogy még
  • Rogerke
    Nekem eddig nemkellett semmit !
  • pisztácia
    cl_minmodels 1 parancs segít abban, hogy ki az ellen. Remélem GO-ba is mülszik ez a parancs.
    Ma én is meglesem milyen a game, ezért a kondit is lemondom ma:D
    Meló után kis CS, aztán bnő kicsit, és CS újra...:D
    Ám az első indítás után milyen parancsokat kell bepötyögni? Rate stb...?
  • gandrus
    Eleg gyorsan lejott az ejjel a jatek, igy par percre kiprobaltam offline modban botok ellen. Nem szoktam botok ellen jatszani, de kiprobalni megfelelt. Nem rossz, de meg szokni kell a kinezetet, es az iranyitast egy kicsit. Ami nagyon nem tetszik, az a buy menu, sose fogom elviselhetonek talalni. Remelem majd valaszthatova teszik a regi fajtat valamelyik frissitessel. A masik dolog, hogy messzirol eleg nehezen jottem ra, hogy ellenseg van-e elottem... Remelem ezen is segitenek majd. Amugy eleg jol nez ki, meg rendben van ezeket leszamitva.
  • mucsácsó
    Ahogy most utánaolvastam, állítólag a legutóbbi update baszta el eléggé a dolgokat FPS (framerate) ügyileg... nem tudom, hogy mennyire igaz, mert én csak ma kezdtem el játszani vele, de rohadtul idegesítő tud lenni, ha emiatt lőnek le mert egyszerűen úgy beakad az egész... bár ha minden igaz, akkor már dolgoznak a megoldáson...hát kíváncsi leszek, remélem azért a végleges változattal már nem lesznek hasonló gondok...

Egyébként a játék szerintem elég jó lett. Bár őszintén szólva az első benyomásom nem tagadom az az volt, hogy úristen, mit műveltek ezek a CS-vel?! A célkereszttől azt hittem elokádom magamat hirtelen elsőre.. eleinte szinte egyetlen egy embert nem tudtam lelőni, de némi játékkal belejön az ember és már jönnek a fragek. Igazából szerintem kár hasonlítgatni az előzőkhöz, ez megint egy másik játék úgy ámblokk. A buy-menüt szerintem soha nem fogom megszokni egyszerűen... :D Jó játék lesz ez, de még ráfér 1-2 igazítás rajta. Source is viszonylag félkészen jött ki anno, aztán elég jóra megcsinálták. :)
  • mucsácsó
    Nálam is van néha ez...néha olyan FPS dropok vannak, és nem értem mitől...pedig alapból tökjól megy a játék...kurva idegítő :\
  • zzeN
    15 mb/sec-t karcolja, véget értek a 50k-s idők:)
  • kifli
    hmm, a mostani updatek után sokkal játszhatóbb lett. Legalábbis nekem. ígymár látok rá esélyt, hogy megvegyem :D
  • gandrus
    Yeah! Reggelre lejön, ami azt jelenti, hogy holnap este, munka után ki tudom próbálni.
  • Ravine
    Meg egesz jo sebesseggel jon, azt hittem kilobyte-okkal fog csorogni...
  • Newfronter
    LEHET JÁTSZANI!!! Lépjetek ki-be!!
  • goofey84
    Ez az első Valve játékom, még csak most ismerkedek a céggel :)