IZÉ
-
Hát igen, FPS-ben, de viszont itt probálgattam TPS-ekben, és egyenlőre az a tapasztalatom hogy nem vagy ha netán van is, szinte jelentéktelen.
Valamint ez konkrétan a SEV2-nél még ennyire sem, mert ha nehéz fokon viszed alapon mozog a célkereszt ahogy a kezed mozog, illetve melléhord kicsit.
De a helyesebb megfogalmazás, amit inkább használhatunk ahol kijön a bill+egér előnye mondjuk fps vagy rts játékok, ott sem pontosabb , hanem gyorsabb!
szóval a kontroller is pontos, csak lasabb kicsivel, gondolom érted mire CÉLZOK? :)
Jó kis szóvicc. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy valahol mondták hogy az ilyen játékokban ahol erőltetve érezzük a kontrollert, tps autos, vagy egyébb árkád játékokban pl Renegade Ops-nál.
Főként azt olvastam egy cikkben, hogy a különbség az hogy a billentyűzetben régi technológia van, kivéve lehet hogy a profi billentyűzeteket (ezt nem tudom). Az elektronikája lassabb mint a kontrollerben lévő elektronika.
Valszeg ez ms-ak jelent, nem értek hozzá, csak ezt hallottam.
No meg mint a Renegade Ops-nál, az irányitás+lövés is szerintem kényelmesebb a kéznek, de ez már más témába vág. :)