z3d#272
Tudtam, hogy előjön az IoS menynivel jobb mint az android :D
És hát a klasszikus: "Az Apple koppint, atalakit, hasznalhatova tesz. Ez ami masnak nem igazan sikerult."
Hát, elmondom Neked, hogy nem az almaellenességem miatt nem veszek almaterméket (most telefonról beszélek, oprendszer cseréről még nem sikerütl meggyőzni egy almafannak sem), hanem a hiányosságai miatt, amit ha pótolna valaha az alma, akkor szifont vennék. Számomra az android teljesen használható, igen, vannak erős hiányosságai, a lent leírtak igazak is. Egy ilyen jó kis listát persze össze tudnék rakni a csodálatos szifon4ről is, de minek. Arra azt mondanátok, hogy azok teljesen szükségtelen funkciók :))
Tudod, irigykedtél rám az előbb, milyen egyszerű vagyok. Hát, a ti hozzászólásaitok egyszerűsége azt hiszem páratlan, (bár narumon-nal sikerült már értelmesen beszélgetni), mivel ezek a szövegek bármely almablog random elvakult almafanjától is jöhetnének. Mind ugyanazt a mantrát szajkózzátok. Ezt próbáltam összefogalni az egyik lenti hozzászólásban, persze ez neked nem jött le. Nem is csodálom.