G_ArchAngel#270
"Nehéz az élet, ha az ember egy szekta kötelékébe került, mi? De legalább egyszerű, ugye?"
Nem tudom, mint mond ilyenkor a haterek vezetoje?
Van almaegetes, steve jobs babuk szettepese?
"Nem sok mindent talált fel, vagy ki az Apple sem egyedül, koppintásban viszont élen járnak, ugyanis az is koppintás ám, amit ők csinálnak, persze okosabban, hiszen kicsit változtatnak, sőt kicsit hozzá is tesznek valóban, de a végeredménnyel aztán jól azonosítható osztályokra bontják a vásárlókat és ez talán így van jól."
Ugye ez mar tobbszor el lett magyarazva - tudom, nem mindenki fogja fel - hogy nem Apple-fanok juttatak az Apple-t erre szintre az iOS eszkozok vasarlasaval.
Az Apple koppint, atalakit, hasznalhatova tesz. Ez ami masnak nem igazan sikerult.
Meg ugy sem, hogy az Apple-t probaljak koppintani.
A S2 es iPhone ararol volt ezer vita, az utobbit kitalaltak, az elobbit az utobbirol masoltak, igy sokat lehetett sporolni. Igaz lehet talalni helyeket, ahol, egyik dragabb, mint a masik.
Foleg az a vicces, mikor a dealerek araval jonnek egyesek.
iPhone 0 GBP volt nekem. Igen elofizetessel, mert sajnos kell a telefonhoz, nem lakasdisznek vettem.
Nekem nem kellene tularazott iPhone koppintas recsegos burkolatben, kesessel reagalva, majd belassulva, hosszabb hasznalat utan. Ez amit a Csamcsung S2 nyujtani tud.
iPhone 4 jelenleg az iOS-nak koszonhetoen gyengebb hardverrel is urtechnika hozza kepest.
Amit a buherelasrol irtal az sem kicsit nagy baromsag, 4 eves Pistike homokozobol kirangatva ertelmsebb indokokat irt volna.
Mindket oprendszert tudja baszogatni, aki ert hozza, aki meg nem az egyiket sem.
Ennek semmi koze az Androidhoz vagy iOS-hoz. A szanalmas, ha valaki ezert valaszt csak Androidot, mert ez annyit bizonyit, hogy az egyszerubb utat valasztja es keruli a kihivasokat.
(nem gondolom komolyan, amit irtam, de ekkora baromsagra en sem vagyok kepes ertelmesen valszolni,, mert amiket irtal azt kb. olyan ember tapasztalatait tukrozi, aki low-res jpg-en latott csak iPhone-t)