• levente68
    Elég hosszú lista lenne, félő, össze kellene ülnötök szarumonnal és a többi elvakulttal, hogy kielemezhessétek a dolgokat.
    Nehéz az élet, ha az ember egy szekta kötelékébe került, mi? De legalább egyszerű, ugye?
    Pláne, ha esze sincs sok, bár ez előfeltétele a szektábabonyolódásnak is...
    Nem sok mindent talált fel, vagy ki az Apple sem egyedül, koppintásban viszont élen járnak, ugyanis az is koppintás ám, amit ők csinálnak, persze okosabban, hiszen kicsit változtatnak, sőt kicsit hozzá is tesznek valóban, de a végeredménnyel aztán jól azonosítható osztályokra bontják a vásárlókat és ez talán így van jól.
    Amit én köszönhetek nekik az az, hogy az ő inspirációjuk nyomán sokan, köztük a Samsung csinált olyan cuccokat, amik már tényleg nagyszerűek. Így van nekem most már egy Galaxy S2 is, kártyafüggetlenül, két év (plusz 2 hónap) gyártói garanciával 127 ezer forintért legálisan, minden kötöttség és kényszerítés nélkül, kíváncsian várom, Apple mit tud ilyen áron kínálni nekem…
    Minőséget, mi? Háháháhá… Semmi baj nincs a Galaxy minőségével, nem reped, nem színeződik és könnyű, sőt az S2 még könnyebb. Számítástechnikában, ez a szegmense a telefonoknak oda tartozik inkább, nem a tömeg (súly) számít. Itt pont a könnyítés a kihívás. Ahhoz kell a több munka, tervezés és technológia, újat mondtam? Még az LG kétmagosa is dögnehéz és valljuk be gyengébb cucc is a Galaxy S2-nél, de legalább olcsóbb is. (Nem Apple filozófia…)
    Azt kell látni és elfogadni, hogy mindenki másol, Samsung egy kicsit erősebben, bár nem nehéz felfogni, miért. Nem azért, hogy spóroljon a tervezéssel, hiszen azt is meg kell tervezni, inkább azért, hogy az elvakultan iMajmok figyelmét felhívja a saját cuccaira, amik összességükben jobbak az Apple cuccainál, csakhogy almabuzik kettőig nem látnak.
    Azon jót mulattam, hogy Apple igényeseknek, Android meg buherajózsiknak… Értem én, mit akart mondani, aki írta, csak nem igaz ez így. Apple pont az igényteleneknek való, akik megelégszenek annyival, amit tud, sokat meg csak buhera után tud. De elnézem kiskisasszonyomat a Galaxy S-t kezelgetve: buherajózsival élek? Csak most szóltok???!?!?!?!?!?!?
    Ha valaki buherajózsi, mert Android-párti, meg mert nem elég valaminek a fele, ha többet kaphat, akkor én az vagyok. ÉS? Azt látom, hogy még egy olyannal sem kellett vitatkoznom ebben a témában, akik ÉRTENEK számítástechnikához, annyira egyértelmű, mi jó és mi vakítás. Nem minden Apple dolog vakítás, de rengeteg. Tudjátok, olyan ismerősöm is van, aki szerel Apple cuccot, nem nagy dolog ez, nem vagyok én ettől nagy szám, de az ő véleményére adok, elnézést…
    Szóval, bár anno inogtam egy iPhone4 felé, de Galaxy S markánsan megmentett, most meg aztán el se tudom képzelni, mit kéne tudjon egy szifon, hogy elcsábuljak az S2-től, de komoly a kihívás és az eddigiek alapján esélyt se látok rá, hogy Apple olyat tudna felmutatni, ami hype nélkül is és valóban csábító lenne, az ár kérdését meg aztán hagyjuk is.
    Ha bárki azt hinné, hogy Samsung fan lennék, téved, én JÓ fan vagyok és az Apple nem szar, de csak JÓFÉLE…
    Meglátásom szerint Apple megálmodott valamit, amit megcsinálni négy generáción keresztül se tudott, ezt a Samu, vagy legyen nektek: Csamcsung MEG IS CSINÁLTA, sőt most az S2-vel azt messze túl is szárnyalta.
    Egy szó, mint száz, akinek nincs hányingere az Apple dolgaitól, annak csak gratulálni tudok, messze viszi a pálmát a szemét hozzáállással, bár inkább szánalmas, hogy mikor kifogynak a szuszból és teljesítményük nyilvánvalóan alulmarad, akkor ahhoz az érdekes koncepciójú bírósághoz fordulnak, amelyik nyilvánvalóan nekik fog igazat adni, még a rendes, korrekt megmérettetést sem vállalják, broáf…
    Csinálni kellene olyan kütyüket, amelyek technikai szempontból, alapon képesek fentartani azt a fölényt, amit a WinMo felett ünnepeltek anno. Ó, mily kár, hogy nem állt meg a világ akkor, ugye? Szemét mások, fejlesztenek azok is? Pereljétek be mindet!
    Tehát, ha egy Apple cucc és egy másik teljesen azonos minőségű és értelmes, nem részrehajló tesztek nyomán egyenértékű lenne, akkor az Apple cucc a hányingeremet csak jelentős árelőny esetén győzhetné le, de ilyen eset nem fog előfordulni, amíg ennyi konzumidióta nyomja a földet.