z3d#229
Megint ezzel jöttök, hogy ki mikor mit kezdett el? Jajj, ez már annyira lejárt lemez.
Handras csodablogján már voltak ilyen viták, ahol belinkeltekm már korábbi tapogatós telefont, meg ugye voltak már PDAk a csodaszifon előtt is.
Erre ti azt fogjátok mondani, hogy de a népszerűség, meg az eladások száma azt mutatja, hogy csak az alma csinálta meg jól.
Erre én azt fogom mondani, hogy akkor ezek szerint a Windows nem kicsit jobb, mint bármelyik OSX verzió, mivel eladásokban/elterjedtségben bucira veri az almatermékeket.
Erre ti jönni fogtok az életérzéssel, meg a szolgáltatásokkal, meg a felhasználóbarátsággal-
Erre én jövök azzal, hogy a Win7em az életben nem dobta el magát még, pedig gyűröm rendesen, a felülete szép, és egyszerű, mint a faék.
Erre ti jöttök azzal, hogy az alma a világ legdrágább cége. Igen, erre nem fogok tudni mondani semmit :) Igaz, köze nincs sem a minőséghez, sem a témához, de ez egy tény. Ritka nálatok.
Sajnálom, hogy nehéz belátni, hogy a táblagépek egy nagy képernyőből állnak, amit taperolni kell. Az alma nem a "pofátlan másolás" miatt perelt, hanem egyszerűen meg akarta szívatni a samsungot (bár nem is értem miért, mivel az alma ad el a LEGTÖBBET, és ők hozzák a MINŐSÉGET, senki nem lehete VESZÉLYES rájuk...várjunk csak....miért is perelnek? :P), és találtak egy kifogást, amin az elvakult almahívőkön kívül mindenki röhög, mekkora szánalom.
Tudom, most az fogom kapni, hogy vak vagyok, meg winfan, meg húzzak wowraidelni, mert ti ketten aztán jobban tudjátok MINDENKINÉL, hiszen nektek sok sok csodaalmátok van otthon.
Hát...lol.