• usersg
    #83
    A hozzászólásodban elmagyarázod azt, hogy szerinted egy tablet mindenre jó, és még programozni (!) is lehet rajta. Hát meg ne haragudj, de ez marhaság. Ezekkel az eszközökkel biztosan lehet kényelmesen a karosszékben ülve youtube videót nézni, - mondjuk nekem nem kényelmes egy irattömbhöz hasonló eszközt folyamatosan jó pozícióban tartani - de azt nem magyarázd már meg, hogy ezen lehetne bármi komolyabbat is csinálni, mint a tartalom fogyasztás.

    Másik dolog meg ez a hülyeség amit az almások szoktak írkálni, az "erre felesleges laptop -ot venni, erre a tablet is elég". Na most. Ha én egy árban kaphatok egy kényelmes, nagy tudású notebook -ot, vagy egy buta, kényelmetlen tabletet, és adott feladathoz egyértelműen jobb a notebook, akkor miért lenne felesleges azt venni? Főleg hogy gyakorlatilag még olcsóbb is, és akár dolgozni is lehet rajta ha úgy adódik, valamint gyakorlatilag mindent sokkal gyorsabban meg lehet vele csinálni. Miért szenvednék egy táblával 2 óra hosszát, ha 5 perc alatt is megírhatom ugyanazt a levelet?

    Ez a tablet dolog inkább csak amolyan trendi divat cucc. Ha valakinek van olyan sok pénze hogy külön kütyüje legyen youtube -os karosszékben döglős vasárnap délelőttökhöz, az nyugodtan vegyen egyet. De nem akarjuk már összehasonlítani a normális teljesítményű, normális beviteli eszközökkel rendelkező normális számítógépekkel.

    (Mellesleg nehezen tudom elképzelni hogy mi lehet olyan kényelmes abban, ha a karosszékedben bal kézzel tartanod kell a tabletedet, jobb kézzel meg kínlódni a gépeléssel. Ha van az öledben egy note/netbook, és ráteheted a kezedet, az - akárhogy is csűrjük csavarjuk a dolgot - sokkal kényelmesebb. De ez már csak zárójeles megjegyzés. )