• kvp
    #68
    "Ugye ha már szórakozás, akkor érthető volna hogy 2-3-4 böngészős játék fusson a háttérben, amíg youtube-ot nézek az előtérben. Na ez pl tabon nem megy, mert 1 ilyen játék felzabálja a CPU teljesítmény nagy részét, és a memória lehet elég se lesz neki."

    Egy normal android-os telefonban annyi memoria van mint egy atlag netbook-ban vagy egy 3 evvel ezelotti szabvany notebookban. Egyebkent ki az aki 3 jatekot futtat egyszerre? Jatszani csak 1-el lehet, a tobbi legfeljebb pause-ban van vagy valamilyen idorablo epitgetos, amit napokig egyedul lehet hagyni.

    "A gagyi érintőképernyő már csak hab a tortán: az ujjaddal 50 pixel pontossággal tudsz pozícionálni, szemben az egér pár pixeles pontosságával, így ha valami weboldalt nem tud úgy átvariálni a böngésző, hogy az aktív területek ettől messzebbre kerüljenek egymáshoz (pl játékok jellemzően ilyenek, akár flashes, akár JS alapú), akkor ott jön a zoomolgatós b.szakodás egy nyomorult kattintásért."

    Ertelmes ember vagy vesz egy kapacitiv tollat vagy eleve olyan keszuleket szerez be amin van dpad/touchpad. Pl. a htc meg telefonokra is rakott full qwerty billentyuzetet es dpad-kent is hasznalhato touchpad-et. Innentol 1 pixel pontosan lehet pozicionalni, lehet mozogni a programokban kurzorral es flash-es jatekoknal megy a wasd+analog kar (eger) kombo. Nekem pl. pont azert kellett ilyen telefon, mert nem tudok erintokpernyon gepelni es hasznalok olyan weboldalakat is ahol meg egerrel is nehez eltalalni a kismillio apro mezot. Egyszeruen csak olyan hardvert es szoftvert kell valasztani ami az adott felhasznalonak megfelo. Android alatt van valasztek boven.

    Egyebkent nagyon keves olyan ember van aki egyszerre ketto vagy tobb weboldalt nyit meg egyszerre, ezek a power user-ek, de meg ezeknek egy resze is megelegszik egy tablet-tel a legtobb task-hoz.

    ps: Crt/lcd: Van jo minosegu lcd is, csak valamivel dragabb. A szinmelyseg miatt erdemes ez utobbit megvenni, akkor crt minosegu szineket kapunk, lcd-re jellemzo elesseggel. Egyebkent meg ha mindenbol a legjobb kell, akkor oled, az szep es eles is, csak az elettartalma alacsony.