• Agamemnon
    1000x köszönet érte!

// Tegnap este kipróbáltam a városfoglalást, hogy mennyi reput vesztek, ha mégis inkább elveszem a spanyoloktól a kedvenc városom :) A megtámadásért -20%, a foglalásért -30%, de sajnos nem volt meg szükséges szintem, ahhoz, hogy a sajátom legyen, így reload, és "gyorsan" húztam egy szintet még.

Újrapróbálkozás, és akkor már el is olvastam, hogy milyen szint kell hozzá, hogy az enyém legyen... hát nem Commander, hanem Commodore (vagy mi), ami meg még pár 100k, úgyhogy mérgelődtem egyet, és elmentem aludni. De szerintem így fogom a kiszemelt városokat áttenni a saját fennhatóságom alá :P

Jah, a terv az volt, hogy amint háború van a spanyolok és az angolok között, akkor elfoglalom az angol várost, amit szeretnék, erre csak az angolok lesznek morcik, majd elfoglalom a spanyol várost, erre mindenki kicsit morci lesz, de az angolok kevésbé, majd kicsit kalóztüldözök, vagy a spanyoloknak foglalok egy további angol várost, hogy védjék a közelebbi városomat, és megnyugodjanak kicsit...

De ezt majd csak a nyaralás után fogom kipróbálni...