• Hunor1
    hát elég furcsaságokat művel a játék! Újra kezdtem spanyol oldalon . nagyon figyeltem a feladatokra, keztem is szépen feltornázni magam hogy meglegyen a 75%. csak mikor elértem akkor épp nem volt háború... De aztán csinált egy olyat! semmi előzmény nélkül egyszercsak kiírta a képernyőre hogy leesett a repum a spanyoloknál de a franciáknál és a hollandoknál pedig megugrott! 2X is megssinálta nagyon rövid időn belül és a repu visszaesett a 25%-ra a spanyoloknál..kénytelen voltam a hollandra ráhajtani mert az volt a legnagyobb.nagy nehézségek árán végre meglett a letter, háború lett holland-spanyol között. basszus egy várost tudtam elfoglalni és vége is lett a háborúnak !!! fasza...
    ráadásul a várost ahol már jól beettem magam nem engedi át az adminisztrációt pedig a prosperity is megvan, több mint 9 üzem ( sőt még vettem meg más üzemeket hogy biztosan meglegyen a 75% munkás arány a havamra) de mégsem tudom átvenni. érdekes viszont hogy hiába vagyok ellenséges a spanyolaokkal az automata kereskedelmi hajók ugyan úgy bejárkálnak a spanyol kikötökbe ahogy eddig. ez most hogy a flottámmal nem engednek be de a keresk. hajót igen? biztosan bug. No mindegy erősen gondolgodom azon hogy mégis rossz fió leszek mert kezd uncsi lenni hogy nem lehet hódítani sem várost igazgatni...