• Nomad90Hun
  #7220
  @Foxxi:

  Tegnap küldtem invet.

  Más:
  Fl4k valahogy nem adja, mégis Zane lett a vége. Kipróbáltam ezt a Cricle of the Slaugther-t, eléggé vegyes, jó csapattal alsó hangon 2-300k pénzt össze lehet szedni ha végignyomjuk, a loot se rossz, szintezni is egész jól lehet vele, viszont igazándiból értelme szerintem nagy szinten lesz (mondom ezt egy tegnap kezdett majdnem 20-as Zane-el), rossz csapattal meg erősen pénzkidobás feelingje van. A másik mod a boss-os (nem ugrik be a neve), az inkább dps check lesz szerintem, bár videók alapján onnan is lehet kapni lootot szépen.

  Más2: Egyelőre 2 action skillel megyek és beáldoztam a gránát helyet, Zane-el szerintem megéri. Páraktól láttam a shieldet, az annyira nem fogott meg (aztán ki tudja, ha fel kell kaparni csapattársat azért jól jöhet, majd meglátjuk), viszont a decoy + drone kombó eléggé jól adja, mellé smg + ar, aztán majd becsapok még egy pisztolyt is 3-iknak, meg 1 shoti is elfér majd meg látom még, igazából smg ami legjobban bejött eddig. Zane kicsit Zero melee-s builjáre emlékeztet a 2-ből bár az is ütött rendesen, ez is jó lesz majd valami jóféle cuccokkal megtápolva.

  Ami külön tetszik ,hogy most minden karaktert úgy csináltak meg, hogy valamilyen módon a csapat hasznára legyen, esetleg még 1-2 skill kombózva még durvábbat üssön, és nem az van mint a 2-ben 1-2 karakterrel, hogy le lehetett tojni kb. a csapatot szólóban is elvolt az ember megfelelő gearrel / builddel aztán a többiek oldják meg ahogy akarják..
  Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.20. 11:56:04