• Nomad90Hun
    #7199
    Kipróbáltam a Beastmasterrel lvl 7-ig nem rossz, egyelőre félreteszem, megnézem a többit is.
    Graf közepesre húzva is eléggé szép, a Cell Shaded azért megvan, de ami számomra bejött, hogy sokkal élesebb, részletgazdagabb az UE4-nek köszönhetően. Fegyverek is elég változatosak, lövésre, kinézetre, stb. Loot esik szépen, jó cuccok esnek ráadásul, és végre nincs pénz hiány kezdéskor, ergó nem azon gondolkozol, hogy a jobb fegyvert vagy a jobb pajzsot vedd-e meg, mert telik mindkettőre.

    Jah és ami a legjobban bejött a karakterek végre nem csak időnként szólnak be 1-1-et az ellenfélnek, hanem kommentálják a dolgokat (Cl4tr4p marhaságait pl.), és ha beszélgetsz az npc-kel megszólalnak akkor is. Ez nálam hatalmas pluszpont.

    Ami az ES-t (Epic Store) illeti számomra semmi gázosat nem művelt és még stabil is, annak ellenére amiket olvastam (nincs friend list, stb) eléggé normálisnak tűnik.
    Akinek esetleg kedve lenne csapatban zúzni le a túl buzgó hitű banditákat N0m4d_Hun -ként (az egy nulla meg egy négyes-es az "o" meg az "a" betűk helyén) megtalál ES-on.

    Jah és ötlet: Mivel nincs külön topic-ja a BorderLands 3-nak nem lehetne átnevezni BorderLands 2-3-ra ezt a topicot (ha már úgyis a 3-ról is beszélgetünk)?
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.13. 20:33:48