• Nesd
  #7104
  Üdv!

  Egyik kedves ismerősöm tegnap kérdezte, hogy esetleg nem tudnám-e elhozni neki a Borderlands 2 magyarítását (nincs internete), mert már jó pár éve szeretné magyarul is kijátszani. Hát nem gondoltam volna, hogy még azóta senki nem készítette el. Nincs sok időm, és már évek óta nem játszottam egyáltalán, de ha tényleg ez a tényállás, akkor LEHETSÉGES, hogy megcsinálom a magyarítását a játéknak.

  Az egyik problémám, hogy nem játszottam egyik részével sem, így egyes szófordulatok, utalások nem úgy fognak kinézni, mint esetlegesen az első részben. Tesztelni sem lesz időm, és lektor sem lesz. Bár precíz vagyok, ilyen körülmények között nem tudok a minőségre garanciát vállalni, ahogy a kiadás dátumát sem fogom tudni előre. Ezért ha valaki kedvet kapna, hogy elkészítse, és kicsit több a háttértudása is a játékhoz, mint nekem (ez szinte biztos, hogy így van), akkor ne fogja vissza magát! :)

  Ha esetleg el fogom kezdeni, - ami még egyáltalán nem biztos, mert tényleg nagyon kevés időm van - akkor majd írok! És utána minden 10% elkészülte után is értesítelek benneteket, ezen a fórumon!

  Szép napot! :)