• MoRT2195
    #7028
    Értem. Hát remélem azért egyszer csak újra vissza jön ez az "adni akarás" részedről. Egy kis pihenő amúgy se árt az embernek, mindenben bele lehet unni, még úgy is, ha nincsenek zavaró tényezők.
    Én meg addig jobban megtanulok angolul, arra amúgy is szükségem lesz a jövőben. :D Az a baj amúgy, hogy nagyon elkényelmesedtünk, és megszoktuk, hogy régen majdnem minden jó játék kapott fordítást. Most meg már fordító sincs annyi, játékból viszont csak egyre többet fejlesztenek.

    Sheltem: Lassan több, mint 5 éves lesz a játék, már megjelent 2 új rész a BL2 óta, ha a Telltale játékét is bele számítjuk. Itt már sose lesz nagy diskurzus a játékról, mert egyszerűen már alig játsszák. Nyilván ide téved néha 1-2 új ember, mert biztos van aki nem játszott még vele, és majd amikor kipróbálja akkor keres valami fórumot, ahol beszélni akar a játékról, de nagy élet itt már soha nem lesz. Tartalmi frissítés se jön már, hogy lehessen beszélni az új dolgokról, szóval csodát ne várj attól, hogy most úgy mond kiderült, hogy nem lesz magyarítás.