• PeTakii
    #6779
    A Headhunter packek adnak 1-1 unique/legendary fegyvert (már nemtudom), illetve egy-egy head skint (innen is a headhunter) ad minden karakterre. Ezen kívül sok pluszt nem jelentenek. Az Upgrade pack 2-t pedig már csak akkor érdemes megvenni, ha kijátszottad 3x a játékot és még mindig tetszik annyira, hogy még nyolcszor nekifutnál:) Addig szerintem felesleges pénzkidobás, mert lehet, hogy addigra bőven ráunsz.
    Amúgy igen, a main játékban is van egy raid boss, a DLC-kben pedig van 1-1, talán van olyan is amiben kettő, de kifejezetten nehezek(jó build kell hozzá, legendary fegyverekkel, cuccokkal). 4 ember is meg tud velük szenvedni rendesen, mert ha meghal mindenki, újra max hpn lesz.

    Illetve még annyi, hogy ne keverd a Vault Hunter Pack-et az Ultimate Vault Hunter móddal. A játék három részből áll: 1. Vault Hunter mode 2. True Vault Hunter mode 3. Ultimate Vault Hunter mode, ami annyit takar, hogy háromszor játszhatod végig, a játék vége felé egyre kevesebb a sebzésed, regenerálódik pl. az enemy élete, több értelmet nyer a slag, illetve még több ilyen nehezítés/könnyítés, kinek mi.
    A vault hunter pack 1 adja az Ultimate Vault Hunter módot, a Pack 2 pedig az Overpowered szinteket, amit párszor már leírtam, hogy mit takar.