• PeTakii
    #6773
    Gyakorlatilag abban szinte minde bennevan, kivétel az ún. Headhunter Packek, amik ilyen "mini-DLC-k", egy pályán játszódnak, kb 10-15 perc sztori és a Borderlands világ apró mellékszálait viszik tovább, különböző témákban, pl. Halloween, esküvő, karácsony, stb. Ezen kívül még nem tartalmazza az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2-t (az elsőt igen), ami még plusz 11 szint, ha jól emlékszem és még 8(!) újrajátszási lehetőség az alap 3-on felül, még több loottal és új legendary fegyverekkel. Ezt később is meg lehet venni, de csak akkor van értelme, ha valakinek tényleg annyira tetszik a játék, hogy ennyiszer nekifusson :D

    A DLC-k közül pedig szinte mindegyik nagyon jó, a Tiny Tinás kifejezetten (gyakorlatilag rá se ismerni a játékra, annyira átalakul a sztori és a kinézet is)
    A legendary fegyverekre pedig visszatérve még egy kicsit, érdemes megnézni őket a neten, mert úgy 95%-ban az end-game weaponok legendaryk, megvan, hogy melyik classhoz melyik jó, illetve melyik játékstílushoz mi kell.