• PeTakii
    #6770
    Én mindenféleképpen azt ajánlanám, hogy párhuzamosan csináld a fő és a mellékküldetéseket is, mert ha csak a főküldetésekkel haladsz, úgy a sztori 75%-ánál el fogsz jutni arra a pontra, ahol kb 2-3 szinttel magasabbak lesznek az ellenségek (a minibossok, vagy badassek pedig még ennél is magasabbak), a játék mechanikája szerint pedig a magasabb szintű ellenfeleket kevésbé sebzed. Szóval megéri csinálni a mellékküldetéseket, még ha nem is mindegyiket, akkor is szükséges. Meg persze egyszerűbb folyamatosan játszani, mint visszarohangálni a mellékküldikért, amik kisebb szintűek mint te (olyan szinten marad, amin felveszed). Persze nem kötelező felvenni őket azonnal.
    Mi általában mindig úgy játszottuk, hogy vittük a sztorit, mellé a nagyobb xpt adó mellékküldiket, majd utána második végigjátszásban már fő+melléket is megcsináltuk, aztán harmadikban szintén mindent, mert így lehet a legjobb lootot és legtöbb xpt megszerezni.
    A DLCkről pedig annyit, hogy általában az első végigjátszás után van értelme megcsinálni őket (Tiny Tina-t főleg), mert jó pár utalás van a sztorira, olyan dolgokra is, ami csak a legvégén derül ki. Általában az összes DLC-ben van valamit, amit jobb, ha a fősztoriból tudsz meg :D