• petrov144
    #6761
    A sztori küldetés-side quest vegyesen csinálható szerintem, de a dlc-knek csak akkor ugranék neki, ha már legalább true vault hunter mode-ben vagyok (második végigjátszás). Akkor 30-as szintről indulsz neki és 50-es szintig juthatsz el.

    Annyi hogy a TVH módban a tapasztalatok szerint a DLC szintezés elég érdekesen van megcsinálva, pl ha 36-osként elkezded a scarlett DLC-t, az első küldetés hozzád igazodva 36.
    Ha ezután visszatérsz, fejlődsz a főjátékban, 40-ig mondjuk, akkor ha megint visszamész a scarlett DLC-be, ott lesz a megkezdett 36-os küldetés. Viszont ha azt megcsinálod, már a következő 40-esre igazodik ott is.

    UVHM-ban (harmadik végigjátszás) már minden hozzád igazodik, ott nincs olyan h túl nagy eltérés lenne a küldetés szintje és a játékos szintje között. De jó nehéz, slag nélkül nem nagyon tudsz eredményt elérni.

    Ami a lootolást illeti, nekem két nagy "kincsesbánya" volt a játékban, a scarlett dlc treasure room cuccait akkor tudod farmolni, ha
    1.08-as (20130829) verzió alatti a játék, de csak TVH-től kezdve érdemes (hiszen normal módban a begyűjtött arany cuccok max 30-as szintűek lehetnek ami elég lightos lehet a későbbiekre nézve). Szóval én normál módban DLC-t nem "pazarolnék el"

    Ha game of the year edition van feltéve, akkor ez treasure room lehetőség már patchel "javított", csak macerásabb módon lehet megoldani :(

    Ha UVH módban kezdesz neki dlc-knek, azok már elég nehezek szerintem, ott meg előtte a sztoriban a wildlife preservation loot midget-ket érdemes farmolni.

    Meg nyilván egy jó class mod meg legalább egy spéci fegyver nem árt, bárhol is vagy.
    + a Bee pajzs, amit sajnos szinttől függetlenül csak a sztori vége felé tudsz megszerezni (esetleg a tiny tina dlc-ben), de ha ott vagy, mindenképp szerezd meg.

    De biztos van, aki ezeket jobban tudja, good luck