• Nagylaci
    #401
    Néhány infó ami nem biztos, hogy mindenkinek megvan.
    Nemrég a Gearbox Community Manager -e az iszonyatos mennyiségű kérdésre válaszolva elmagyarázta a Golden Key -ek működését. Hát én ennél legalábbis valami ütősebbre számítottam volna... Szóval a lényeg, hogy Sanctuary városában van egy Golden Chest. A kulcs nem túl meglepő módon ezt nyitja majd. A ládához viszonylag gyorsan néhány óra játék után már eljuthatunk úgyhogy elég hamar eldönthetjük, hogy kinyitjuk e vagy sem. A ládában egy very rare (lila) tárgy lesz ami a szintünknek megfelelő. Ennyi. Most komolyan mekkora az esélye, hogy majd olyan tárgy lesz amire tényleg szükséged is van?! Szinte semmi... A kulcsok account -onként egyszer használhatóak fel tetszőlegesen bármilyen karakterrel. Viszont elég jó kérdés, hogy most akkor a játék elején nyissa ki az ember amikor még nem nagyon lát lila tárgyakat viszont ez esetben elég hamar túlhaladjuk a cuccot. Vagy várunk a maximum szintig ahol egy "combos" tárgyat kapunk viszont ott már a lila egyáltalán nem ritkaság. Szóval izé... mittomén'. :D
    A Golden Chest Snctuary városában:



    Másodszor Zer0 karaktere. Sokan agyalnak rajta, hogy annyira rejtélyes a szerkója, hogy még azt sem tudjuk nőről vagy férfiról van szó. Nos szerintem még ennél is cifrább a helyzet! A következő képeken számoljuk össze az ujjainak a számát:





    Naugye... :D Könnyen lehet, hogy Zer0 még csak nem is ember. Persze csak tippelek, de ezen az apróságon megakadt a szemem.

    Végül a nagy ellenség Handsome Jack. Elég egyértelműen valamiféle maszk takarja az arcát. Szóval nagyon jó eséllyel valami nagy titok lappang a valódi kilétét illetően. Talán egy régi karakter az első részből? Esetleg robot, vagy ő is egy idegen lény? Netán csak nem is annyira Handsome hanem ocsmány randa? :) Sok minden lehet.