• llaszlo
    #84
    "Hát ez van. Igazából lófaszt sem érnének, ha nem lenne egy komoly zombitábor, amelyik emgvesz tőlük minden szart."

    Látom teljesen bele látsz az emberek fejébe. Te nagyon szerencsés vagy. LOL
    Amit meg írtál az egy kurva nagy baromság.

    Először bizonyos vásárlóknál lehet, hogy van egy komoly érzelmi érdeklődés a termék iránt, viszont a legtöbb ember nem vesz meg újra és újra olyan terméket amivel nem elégedett. GYK szóval neked: ezt hívják vásárlói elégedettségnek. Mem ártana egy kis pszichológiát tanulni és akkor nem írnál ekkora f@szságokat.

    A vásárlók egy része nyilván azért veszi meg a terméket, mert Apple, de hogy mindenki csak ezért olyan nem létezik. Plusz ha annyira szar termékeket árulnának ahogy te ezt "okosan" leírtad akkor a kutya sem venné meg mégegyszer vagy csak nagyon minimális eladásaik lennének.

    Persze ettől még lehet ez a torz kép a fejedben, de ha nem csak az appletroll agyaddal gondolkodnál hanem képes lennél objektíven szemlélni a dolgokat (persze te erre képtelen vagy) akkor láthatnád, hogy a hájp nem képes ennyi terméket eladni. Persze van szerepe az eladásoknál ennek is.

    De, hogyan is keletkezik egy termék promótálása?? Én elégedett vagyok egy termékkel és ezt elmondom a barátaimnak akik ennek hatására vagy vesznek ilyen terméket vagy nem. Viszont akár megveszi az ember ezt a terméket akár nem én már reklámoztam azt.
    Az ismerősöm így vett egy Milestone 2-t meg is kérdezte, hgoy a moto kifizette-e már nekem a reklámot? :) :)
    Nyilván ha szar valami akkor azt nem reklámozom sőt felhívom rá a figyelmet, hogy ne vegyél olyat, mert nekem is van/volt és ezeket a hibákat tapasztaltam vagy ezért nem jó.
    Viszont amit te meg a többi appletroll barátod csinál annak a legtöbb esetben semmi tapasztalati háttere nincs (a legtöbb esetben úgy gondolkodtok, mint akik érzelmileg függnek az appletől csak ti pont, hogy gyűlölitek), csak a fejedben kialakult képet nyomatod ráadásul elég bunkó stílusban.