• moikboy
    #58
    Ice Cube koncertet ad. rairanyul az osszes reflektor es figyelem. ki a faszt erdekel a sotet hatterben megbuvo dagadt nigger Dj? azert van Mac-je, hogy menozzon? nem. azert, mert megbizhato rendszer, nem fog beszarni a koncert kozepen.

    1. Baze, mikor használtál utoljára PC-t? Windows 95 idején? :D
    2. Ha igaz lenne amit mondanál, nem lennének olyan zenészek akik mondjuk Dell, Sony vagy HP laptopot használnak on-stage jelleggel, hiszen folyamatosan beszarna a produkciójuk. Ezzel szemben én elég sok előadóról tudok akik nem Macintosht használnak.

    A sötét háttérben megbúvó dagadt nigger Dj-nek ez az imidzséhez tartozik, mint ahogyan ez a legtöbb Maces elődóra egyformán igaz. Az előadóművészet arról szól, hogy hogyan prezentálod magad, hogyan adod el magad a közönség felé. Talán a divatszakmán és az újgazdag gyerekek közösségén kívül sehol máshol nem nehezedik ekkora szociális nyomás az emberekre. Itt mémekről beszélünk, azaz arról, hogy ha egy "deviánsan divatos" kinézetű illető MacBook Proval ül egy kávéház teraszán, akkor ő a társadalom egyezményes jelrendszerével azt kommunikálja az emberek felé, hogy ő egy Egyéniség. Ez szimpla szociológia, amivel kár is vitatkozni - hasonló ahhoz mint mikor a punkok szakadt gyakorlóban, bakancsban és anarchista logós pólóban mászkálnak, holott lehet, hogy mindeközben egy teljesen átlagos középosztálybeli családból származnak, tehát egyáltalán nem a szükség viszi őket a csövezésre (a dolog ideológiai vonzatait meg már a 80-as évektől kezdve el lehet felejteni, annyira minimális mértékben van jelen a szubkultúrában).