Krimikről mindenfelől..
-
Egy szintén rendre visszatérő mondat: "Jó, de akkor ki haljon meg? A hiteleket nem lehet visszafizetni." Jó ég tudja ki és mire gondol(t?) ezzel (is), elég tág teret kap a továbbgondolásnak akárcsak a hiteleket tekintve is.
Sőt, győri meseolvasók azt is kitalálják vélhetően, hogy miért Sárközy ugyanezen (a fentiekben említett Obamával és Orbánnal párhuzamban) a francia elnök.
Soproni bringások az olasz Monti Bikera is rácsodálkozhatnak
És ha már a Kiss Viktória - Kiss Annamária - Kiss Mária Anikó - Orbán Viktor/Anikó vonalat lezongoráztuk fentebb, dobjuk ide ezt is:
Gyurcsány Ferenc (sz. 1961.6.4.)
Dobrev Klára (sz. 1972.2.2.)
Fehér Klára (1919.5.21. - 1996.9.11.)
Zoltán Dávid Vados És ha már a Kiss Viktória - Kiss Annamária - Kiss Mária Anikó - Orbán Viktor/Anikó vonalat lezongoráztuk fentebb, dobjuk ide ezt is:
Gyurcsány Ferenc (sz. 1961.6.4.)
Dobrev Klára (sz. 1972.2.2.)
Fehér Klára (1919.5.21. - 1996.9.11.)
Fekete Klára
Fekete Balázs (sz. 1980) a PPKE-JäK oktatója
Schanda Balázs (sz. 1968) a PPKE-JÁK vezetője
Vajai Balázs
az Oroszországban játszó Dzsudzsák Balázs (sz. 1986.12.23.) és partnere Zimány Linda (sz. 1986.3.29.)
még ehelyütt egy további Balázst is megemlíthetünk, bizonyos Czigány, Zágorhidi: Oszkó című könyvét, illetve a hasonló nevű Oszkó Péter politikust (sz. 1973. 3. 22.)
Silvio Berlusconi (sz. 1936.9.29.)
George Papaandreu (sz. 1952.6.16.)
ők ketten közel egyidőben mondtak le posztjuk "gazdasági válság" felkiáltássál (Berlusconit Monti, PapaAndreut PapaDemos vàltotta)Bővebben
kimaradt véletlen a felsorolásból:
Bajnai Cordon Bleu Szegedről (1968.3.5.)
Zoltán Dávid Vados Akkor írok három általam hallott beszélgetés zanzásított eredményét, amit esetleg nem mindenki halott:
1. Sonya Peres halála volt azaz ár, amit a világ jelenlegi vezető rosszfiúja
bevállalt azért, hogy én egész életemre egyedül maradjak...
2. A testvérem esküvője azt jelentette, hogy - mivel kettőnk közül csak
egyiknek lehet családja, gyereke, ecetera - nekem kell meghalnom. Nyilván ennek
előzménye volt Sonya Peres halála. (lényegébe itt dőlt el a világnézeti kérdés,
hogy a bátyámnak, vagy nekem van é igazam a világról, és úgy döntöttek a
hitelezők, hogy neki, én "dögöljek meg")
3. A bátyám kocsija és az én motorom közt van verseny a középúton. (ezért
égett le az előző kocsija motorja, mikor én motort vettem és a
rendszáma is árulkodó)
-
(ja és állítólag, mielőtt kinyilhatott volna a szemem, direkt kifizették előre a
halálomat is hitelbe - innen köszön vissza sok előre leegyeztetett esemény mostanában, amik számomra meglehetősen érdekesen köszönnek vissza beszélgetésekből, az édes beszervezett/megvásárolt Family Plot tagok a legtöbb dologra előre készültek -, hogy vakon haljak meg)
Persze aki akarja elhiszi, aki nem nem. Én is csak hallottam.