Krimikről mindenfelől..
  • valamit
    OFF
    Úgy tűnik az alábbi információk közérdekűek:

1. Különösebb terveim nincsenek, megelőzve jószándékú embereket, hogy legyen minek alátenniük. Nyilván mindenki tudja mik történtek a közelmúltban is, meg korábban is, tehát érthető miről beszélek.

2. Az ország elhagyása sem szerepel az amúgy se létező terveimben. Mindenféle Gyurcsány féle bátorító "el lehet menni" szövegek kapcsán sem.

3. Momentán tudtommal semmi komolyabb betegségem nincsen, de a kormányzati/hitelezői jóindulat bármelyik nap képes ezen jelentős változtatásokat végezni (rögtön Gyurcsány lemondása utántól lettem "szívbeteg", amit mit tesz isten 2009.8tól javítottak a detoxikálóban), ilyettén fáradozásait ha megspórolná azt vélhetőleg nem veszem rossz néven. (mióta ezt először itt elpostoltam - tegnap, aztán törölték - sikerült kiesnie egy fogtömésemnek)

4. Momentán nem tervezek új szemüveget venni. Biciklit se. Motort se. Autóvásárlási szándékaim sincsenek. Ne is akarjon nekem senki "új biciklit" adni, mert jelenleg úgy vágnám hozzá, hogy a lehető legjobban fájjon neki. Itt jelezném, hogy jövő augusztusig még csak véletlenül se tervezek "váltani". (nyilván nem munkahely értendő ez alatt, köszönhetően az ilyen irányú bátorításoknak felmondással)

5. Aki úgy gondolta, hogy én vagyok az átkosan baloldali, annak azér itt-ott szöget üthetne a fejében néhány dolog, amelyek arra utalnak, hogy a baloldaliság kapcsán hát hogy is mondjam, erős elmaradásaim vannak láthatóan. Gondolok például arra, hogy a szomszéd ház ablakába ha nem teszik ki nagy betűkkel azt a két telefonszámot, akkor lehet, hogy egy sor dolgot a mai napig se látnék, vagy láttam volna.

6. Momentán az öngyilkosság se foglalkoztat. Nyilván néhány újabb betegség (pl. Kunczián módra), hosszabb munkanélküliség és egyéb jóindulatú pofonok ezen tudnak változtatni, de alapvetően nem életcélom az öngyilkosság. Vélhetőleg ezzel nem vagyok egyedül.

7. Azok, akik úgy gondolják, hogy én lennék az országba a baloldali lopásra a minta, azoknak megemlítenék olyan ápróságot, hogy a kamrámat már feltörték, a lakatot is leverve, nem csak bicikliért, de vasalódeszkáért is! Mármint kizárólag egy több évtizedes vasalódeszka volt ott, és azért is betörtek. Olyan csekélységeket má meg se kéne említenem, hogy durván egy nagyobb könyvespolcnyi könyvem van itt-ott közkézen, köztük dedikált is. Meg, hogy a kulcstartómról lelopták a souvenirt, vagy a táskámról a kitűzőt, a szemüvegem két alkalommal összetörték, egyik alkalommal ezzel együtt több tízezer forint értéket is meglovasítva, stb.

8. Azok akik úgy gondolják pedofil vagyok megemlíteném, hogy 20 év alatti lánnyal elvből se tervezek kapcsolatot. (bár momentán amúgy is meglehetősen szűk körbe gondolkodom :) )

9. Akik buzinak gondolnának, azoknak megemlíteném a 2010-11es költségvetést, melyben a magyar állami költségvetést tervezték azon az alapon, hogy a boldogság lehetőleg messzire kerüljön. Ennek kapcsán még meg lehetne említeni olyan filmeket, mint a Szíven szúrt ország, és kapcsolódásait. Ide kapcsolódnak betörések is vélhetően (vasalódeszka, iron (vasaló)-val).

10. Azok akik esetleg nem látták a Gyurcsány elküldésének hátterét, ajánlom figyelmükbe Darwin nick index fórumos hozzászólásait, úgy 2008 augusztus-szeptember környékétől fogják észrevenni, hogy elkezdett magyar politika témában kommentelni. (előtte jött létre ui. épp egy izraeli-palesztin tűzszünet, ami témában előtte kommentelt) És röviddel ezt követően szakadt be a világgazdaság, majd fagyott be a magyar kötvénypiac, márciusban pedig egy moszkvai út után távozott Ferenc. Azért ajánlom ezt figyelmükbe mert esetleg másként ítélik meg majd, hogy miért is távozott GYF.

11. Azok akik úgy gondolják, hogy nem vagyok magyar, jelzem a személyim magyar. Amennyire tudom itt is születtem, itt is nőttem fel. Halottam már olyant is, hogy azért, hogy ne legyek jogosult segélyre se meg kellene vonni tőlem az állampolgárságot. Ez ügyben má láttam is, hogy keresik az ilyesmire való precedenseket. Nos, ehhez a "te nem vagy itthon", "el lehet menni" vonalhoz még megemlíteném, hogy ama bizonyos sokat emlegetett határon túlis népszavazás ügyben egész véletlen még támogattam is a Fideszt.

12. Akik nagyon irigykednének: jelenleg árva vagyok, ez vélhetőleg már nem is fog változni; egyedülálló, meglehetősen masszívan ugye köszönhetően a magyar nemzeti összefogás rendszerének, ami nagyjából ebben ért egyet ahogy nézem akárcsak a tavalyi költségvetést is ; továbbá most már munkanélküli is. Ami az anyagi helyzetemet illeti, az nagyjából olyan, amilyent egy mindenkor átlagbér alatt kereső - csak, hogy erre se kelljene irigykedni közben se - félre tud, tudott tenni magának.

Mindezeket csupán néhány - úgy tűnik igencsak közkeletű - félreértések magyarázat és az ebből eredő kellemetlenségek megelőzéseképpett.
    ON