• Molnibalage
    Az időutazás egy elméleti téma, senki nem tud róla semmit sem

Látod, a katonai repülés és az aerodinamika sem az. Tudod azokat a gépeket is tervezték és nagyjából sejtették a protó felszállása előtt, hogy mire képesek. Honnan. Modellezés és szélcsatornamérésekből.

Egyébként meg áramlástechnikai mérnök vagyok...

A tipikus sg foteltudos, aki nulla tapasztalattal, de annál nagyobb arroganciával akarja megmondani hogy mi hogy müködik.

Tükörba néztél már?

Remélem, hogy a kommandósokról meg a lőfegyverek kezeléséről is majd a counter strikos tapasztalataid alapján fogod megmondani a tutit...

Lőfegyverekhez nem értek, FPS-sel sem játszok idestova 8 éve nemhogy CS-sel...

a nagy igazságot a légiharcról, az ürrepülésről

Az elsőben elég jól otthon vagyok, a másodikban alig-alig.

az atomfizikáról, a kőolajkitermelésről , a piramisok építéséről,

Az elsőhöz nemigen értek, a másodikhoz részben, hiszen tudok kérdezni a cégnél olyanokat akik ezen a szakirányon vannak, a piramisok kapcsán nem nagyon szakértgettem, csak linkeltem egy videót, hogy egy ember hogyan képes felállítani egy több tonnás követ, ezzel bizonyíta, hogy a régiek is tudtak nagy tömegeket mozgatni, csak ész kellett hozzá.

a kvantumechanikáról

Soha nem állítottam, hogy értek hozzá.

hogy csak néhány topicot emlitsek ahol találkoztam veled, és úgy probáltad meg osztani az észt mintha te minimum mindegyik terület ismeri szakmérnök lennél legalább 30 év tapasztalattal...

BTW, te meg aztán tényleg mindenhol írsz. Viszont te valóban nagy arccal...