• Madve
    Wáháááá fergusonpapa megszólalt... :D

"Az oprendszer tekintetében még hátrább van az iOS."

ezt érveld már nekm légyszives."

Ezeket az érveket már sokszor megkaptad, szerintem nem kell megismételni, köztudottan az egyik legbutább rendszer a piacon, és ennél csak a Windows phone rosszabb. (Kinézet már egy más téma, de nem az teszi a rendszert okossá....)

" mondj márpárat légyszives,mert az iparágat tudtommal egy motorolla nevü cég inditotta és az alapokat letette.Nokia jókor volt johelyen,igen jó teloik voltak,de miota érintöképernyös telefonok trendjét éljük azota egy étkézláb telefont nem tudtak kiadni ami adná azt a felhasználói élményt mint egy bovli android telo is tud."

Mondjuk úgy, hogyha meg akarod kerülni a nokia patenteket, akkor sok mindent készíthetsz, de az egyik sem lesz mobiltelefon, és semmi esetre sem okostelefon, és ha mégis, akkor nem nyithatsz hozzá alkalmazásboltot. Tehát ha mobilt gyártasz, akkor előbb vagy utóbb tejelni fogsz a nokiának, de legalábbis az ő szabványait fogod használni valamilyen módon, és ha netalántán mobilhálózatot akarsz kiépíteni, akkor is ez lesz a helyzet.

egyébként az étkézláb az épkézláb.

"nem tudtak kiadni ami adná azt a felhasználói élményt mint egy bovli android telo is tud.Ilyen például a normálisa futo oprendszer(nem szagat nem bugos nem várat és nem fagy le) és normális alkalmazások.Én csak tudom volt 2 telom is reménykedve,de ezvan.Volt rá 2 évük jól ecseszték."

Volt egy sgs2-m, amit az N8-am mellett használtam és talán annak az utódjának is szántam. Az éltalad leírt normálisan futó oprendszer nem tudom melyik lehet mivel android 2 hetes használat után szaggatott, alapvető dolgok elvégzésénél lassult, lefagyott, voltak néhány másodperces lagok is, és többször indult újra spontán mint annak idején a windows xp-m sp1 előtt, pedig nem követeltem meg többet tőle, mint az n8-amtól, ugyanúgy próbáltam használni, ugyanarra (persze néhány dologra nem találtam épkézláb megoldást). Azt meg már többször bebizonyítottad, hogy neked a symbian túl magas volt, szóval nem, nem tudod.