• donceleger
    #37
    Bárki bármit is mond, azért a Nokia igen is meghatározó név a telefonok világában, és még ma is az. Szerencsére nem olyanokra kell alapozni, mint pl fergusonpapa, aki megkérdezte mi az a nokia?
    Mostanság elég sok forumot olvastam és nem egy helyet találtam és nem egy hozzászólót, aki pl iPhone 3GS-ről váltott Nokia N8-ra. És a véleményük ezzel kapcsolatban az, hogy iszonyatosan elmarad a Nokiától az iPhone! Már ami ezt a két készüléket illeti. Összehasonlítva tényleg elbújhat az iPhone.
    Amúgy meg érdekes, hogyha megjelenik egy iphone cikk, vagy egy nokia cikk, akkor az ellentábor azonnal az ellen telefonjait hozza példának. Ez vajon miért van? Csak nem egymásban látjuk a legnagyobb konkurenciát?
    mindenesetre én nem ezért döntöttem egy nokia N8 mellett, hanem azért, mert a kinézete, a tudása számomra pont megfelelő, sőt bőven kielégítő.
    Ennek a vitának semmi értelme. Korábban én is aktívan belevetettem magam, de felesleges. Másoknak az iPhone tetszikm hát használja! Nem rossz telefon az. Nekem az N8 tetszik, így ilyet fogok használni.
    Csak az bassza fel az agyamat, hogy én el tudom ismerni, hogy az iPhone nem egy rossz telefon, csak túlárazott, addig az ellen iszonyatosan lefikázza a nokiát, holott irigylése méltó a tudása, pl az N8-nak!

    A képen jobb oldalt az már egy N9! Gondolom Windows Phone 7-el jön majd, kíváncsi leszek a specifikációra, persze lehet találni már egy két infót róla, de egy átfogó info még hiányzik. Kicsit félek egyébként WP7-től, ilyen telefont még nem fogtam a kezemben, így véleményezni sem tudom, lehet ezért félek tőle.