• llaszlo
    #61
    Nekem egy Desire-m van. Nagyon vágytam egy ilyen telefonra, és utólag csalódtam benne és a htc-ben is. Nincs support lesz@rják gyakorlatilag a korábbi modelleket. Amikor megjelent ezt is iPhone (akkor még 3GS volt) gyilkosnak kiáltották ki, miközben hardverben messze elmarad attól, hiába gyorsabb a cpu az nem jelent semmit. A 3GS még most is sok telefonnal felveszi a versenyt.
    Visszatérve a Desire-re. Hiába tudtom bővíteni a memóriát az nem ér semmit sem, mert a belső memóriába rakja az appok nagy részét. A custom romok meg hiába javítják a gyári hibákat, hoznak más hibákat. Időnként újra indulnak, néha nincs hívásjelzés nem működik az ébresztő stb. Szóval egyáltalán nem mondhatnám stabilnak és megbízhatónak. Ha lesz egyáltalán hozzá még 2.3-as gyári rom akkor annak a rootolt változatát fogom feltenni max. Ha az megbízható lesz. De effelől már igencsak vannak kétségeim, mert a htc lesz@rja a Desire-t.
    Kinézetre nagyon tetszik, de pl a hátlapja állandóan elenged az egyik pöcöknél, a hangszórója egy rakás ... ezt már a megvétel előtt is tudtam, de hogy ennyire gáz azt nem gondoltam volna.
    Szóval nem egy olcsó telefont vettem és ha megkérdeznék mennyire vagyok vele elégedett igencsak elgondolkodnék. Gyakorlatilag szerintem most bármikor elcserélném egy 3GS-re, mert ugyanennyiért azt is vehettem volna és még megbízhatóbb is lenne. A 3GS-en még mindig fut az appok nagy része, főleg a játékokra kell a hw és ezen a téren sem lehet oka a panaszra. Pedig abban "csak" egy 600MHz-es proci van, de mégis jobb, mint sok erősebb cpu-val rendelkező android telefon. De már hányszor hallottam ezt, hogy az Apple cuccok hw-ileg gyengék a többi cucc meg szoftverileg gyenge, mert gyakorlatilag nem képes kihasználni az erősebb hw-t, mert nem optimalizálják a sw-t a hw-hez ezért kell a jóval erősebb cpu, több memória stb.