Az Apple vezet a vásárlói elégedettség terén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már sikerült melózni, magyar vágó stúdióban, és sikerült beesnem egy-egy vágásra a Hellboy 2-nél, illetve a Diótõnél is. Ott is Avidet toltak.
Avatart és a Gyûrûk Urát is azzal vágták. Mac-re is PC-re is van. Viszont PC-n csaj HP gépen megy.
Ja és nem fagy win alatt se:-)
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Bar szerintem hozzajuk kepest meg a cserep is az evolucio csucsa.
http://gaborszantai.co.uk/
(csak az Androidot használók felhasználói élményének növelése miatt folyamodtam az eufemizmushoz>😉
http://www.sg.hu/cikkek/83469/elvesztette_elso_helyet_a_nokia
Visszatérve a Desire-re. Hiába tudtom bõvíteni a memóriát az nem ér semmit sem, mert a belsõ memóriába rakja az appok nagy részét. A custom romok meg hiába javítják a gyári hibákat, hoznak más hibákat. Idõnként újra indulnak, néha nincs hívásjelzés nem mûködik az ébresztõ stb. Szóval egyáltalán nem mondhatnám stabilnak és megbízhatónak. Ha lesz egyáltalán hozzá még 2.3-as gyári rom akkor annak a rootolt változatát fogom feltenni max. Ha az megbízható lesz. De effelõl már igencsak vannak kétségeim, mert a htc lesz@rja a Desire-t.
Kinézetre nagyon tetszik, de pl a hátlapja állandóan elenged az egyik pöcöknél, a hangszórója egy rakás ... ezt már a megvétel elõtt is tudtam, de hogy ennyire gáz azt nem gondoltam volna.
Szóval nem egy olcsó telefont vettem és ha megkérdeznék mennyire vagyok vele elégedett igencsak elgondolkodnék. Gyakorlatilag szerintem most bármikor elcserélném egy 3GS-re, mert ugyanennyiért azt is vehettem volna és még megbízhatóbb is lenne. A 3GS-en még mindig fut az appok nagy része, fõleg a játékokra kell a hw és ezen a téren sem lehet oka a panaszra. Pedig abban "csak" egy 600MHz-es proci van, de mégis jobb, mint sok erõsebb cpu-val rendelkezõ android telefon. De már hányszor hallottam ezt, hogy az Apple cuccok hw-ileg gyengék a többi cucc meg szoftverileg gyenge, mert gyakorlatilag nem képes kihasználni az erõsebb hw-t, mert nem optimalizálják a sw-t a hw-hez ezért kell a jóval erõsebb cpu, több memória stb.
Miért? Ha kívánod akkor mindenféle kínai dzsunka gyártó is gyárt hozzá mindent. Nézz körül mielõtt hülyeségeket írsz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hmmm azért sokkal olcsóbban nem adnak ilyen hardvert. Nézz szét a piacon.
Egyébként BT az nem csak iphone iphone között mûködik, nekem az erõsítõm gond nélkül kommunikál vele! A mûholdas set-top-box-omra (Dreambox) meg egy csomó iphone és ipad program érhetõ el, és úgy általában a lakásban bármit meg tudok valósítani amit más DLNA szabvánnyal csinál, csak én nem DLNA-t használok hanem szabványos hálózatot és Wifit.
Ééééés igen! 9 hozzászólást kellett várni, hogy jöjjön az elsõ olyan fikázó aki még életében nem látott közelrõl apple terméket, de legalábbis tuti, hogy nem tudja mirõl beszél...
Fejlõdünk... lehet hogy 2-3 év múlva már nem több mint 10 hozzászólást kell várni, hogy jöjjön egy ilyen fogalmatlan....
Szerintem meg minden relatív. Kinek ez tetszik, kinek az. A lényeg az, hogy a tulajdonosának mire van szüksége, mennyire elégedett vele. Olcsó/drága? Ezek is relatív fogalmak. Attól függ kinek.
Én kezdetben Ericsson telefonokat használtam, majd évekig Nokiákat, most iPhone 3GS-em van. Számít ez?
Amit tud(Exchange kliens, mp3, video, net, sms, telefon, masszív ház, egyszerû menü)
,az nekem elég, másnak nem. Mellesleg 60e Ft + 2 év hûség volt az ára.
Igaz akkor jött ki a 4-es, ezért árazták le.
Ha akkor valaki a kezembe adott volna egy ilyen "tudású" fémházas Androidos készüléket, akkor lehet, hogy azt választom. Viszont akkor sem akarnék senkit meggyõzni, hogy az enyém a király és többi xar.
Most már biztos, hogy nokia N8-at választok, már csak ki kell várnom az októbert.
Akinek az iPhone jön be, használja nyugodtan. Nem rossz telefon az, ezt sosem állítottam, csak elképesztõen túlárazott. Csak ne mondjátok azt, hogy a Nokia N8 szar! Mert páran már megtették, de a képességei irigylésre méltóak. Sokaknak a Symbiannal van bajuk, mint sem a telefonnal. Talán ki kellene próbálni és utána véleményt alkotni.
Cikkhez meg: úgy tûnik, MS-nek bejött az Apple iPhone koncepciójának másolása😊 (Gondolom õk is mind megvezetett birkák😊)
/*WTF?!*/
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ezért nem értem a háborút a két fél között. Mert egy MacPro és egy Windowsos workstation között már lehet tényleg olyan dolgokat találni, amin van értelme komolyan vitatkozni.
Részemrõl a megkötés a felhasználói felületet érinti csak. Illetve hogy szinte kizárólag Apple termék lehet kiegészítõ. Azok meg qrva drágák.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Akkor hogy pozitív példával járjak elõ, bevallom, hogy én is, ha vennék okostelefont az apple felé húznék, mert "menõbb", mint a többi. Nyilván ha tehetném, akkor meg Aston Martin-nal furikáznék, mert az is menõbb, mint a busz, pedig lényegében ugyanazt tudja: eljut a-ból b-be.
Amúgy egy szar régi nokiám van, mégpedig azért, mert nem kell okostelefon. Nem utazok sokat, internetezni számítógéppel szoktam, zenét hallgatni itthon normális hangrendszerrel, buszon külön mp3 lejátszóval (ok, az apple termék), ebookot csak itthon kindle dx-en. Az okostelefon olyan univerzális cucc, ami mindenre jó, de nem eléggé.
Those who wish to follow me I welcome with my hands
draga? Galaxy S2 is draga.
szebb telefonok? pl? 😄
tudas keves? erre kerek peldat. speed2006 legalabb emlitett parat...
hardware se gyenge. ill. lehet gyengebb egy S2-nel, de hat basszus... korabban is jott ki...
naná, majd azt fogják mondani, hogy szar miután kifizettek 150-200 ezret egy telefonért meg fél milliót egy közepes tudású notebook-ért. van büszkeség, már csak azért sem mondják ki.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
De a viccet félretéve, az okos telefon funkciója csak huszadrendben a játék.
Amúgy nekem nem sok kedvem volt JB-elni, csak hát nem szeretem az egyenkinézetet. Rettentõ mûvészi lelkülete volt annak aki a kinézetét, az ikonokat tervezte.
Miért nem iphone?
Tudom nem te kérdezted, de ide irom le.
Drága. Vannak szebb telefonok is. Kevès a tudása ès gyenge hardwerileg. De erre nehèz igy válaszolni, mert konkrètan kellene összehasonlitani egy másik telefonnal.
Mindegy. Nálam a tudás és az okosmobil nem az iphonnal kezdõdik.
es szerintem barki, aki latott mar iOS-t, es hasznalta is, azt mondja ra legrosszabb esetben, hogy jo kis cucc. meg akkor is, ha az Android jobban bejon neki. csupan az instant lazadoknak nem hiszek. hiteltelen emberek.
Szóval, vannak az okos telefonok, amit azért vesz az ember, mert hogy "okos" és ezt szeretné ki is használni. Vannak az iPhone-hoz hasonló minõségû készülékek, amik többet tudnak, olcsóbban. Kicsi a képernyõje. Hiába a hiperszuper felbontás, ha nagyító kell hozzá. Hajlandó vagyok fizetni is az alkalmazásokért, de hát ami nekem kell, és tényleg kell, az nem létezik iPhone-ra. Ami meg igen, az Androidra is van.(pl. ha mond neked az ODB2 valamit) Mivel otthon több DLNA kütyü is van, ki is használjuk. Sajnos egyik sem mûködik iPhone-al. A TV is tud BT kapcsolatot, de az iPhone csak iPhone-al közösûl. A fotó-videó tudása jobb az iPhone-nak, de hát arra tükörreflexes gépet használok, illetve kamerát. GPS hiába van rajta, ha egy bélyegnyi kejelzõn kell kisilabizálni hol is vagyok. Akkor marad az én kérdésem: mire is olyan jó az iPhone? Játszani? Csetelni? Júcsúbozni? Mitöl olyan világmegváltó?
egyebkent nekem is tok mindegy ki mit vesz. csak itt vannak az egyertelmu eredmenyek, es a hozzaszolok nagyresze csak fikazni tud. ez megint nem lenne gond, ha nem csak divatbol, tudatlanul fikaznanak, hanem eloszor megneznenek egy apple keszuleket a sajat szemukkel. tisztelet a kivetelnek!
lassan mar nagyobb a "gyuloljuk az apple-t"-divat, mint a tenyleges apple fanbojizmus. foleg magyar oldalakon vettem ezt eszre. mert is lepodok meg rajta...
miert nem iPhone-od van?
Sokféle telefonom volt, volt köztük alsó kategóriás is. egy Samsung E1150, amire kellett, arra tökéletes volt és még az összeszerelés is jó volt.
Valaki írta, hogy kicseréltek neki garanciában egy repedést! Nos természetes, mintsem plusz jó pont az Apple-nek. Nekem egyszer egy nokia telefon kijelzõje tört be teljesen, és kicserélték mert még garanciás volt. Ennek ez a rendje, és így a normális! Persze szõrözhettek volna hogyan is történt, de nem tették.
Tény, hogy túlárazott és azt azért nem mondanám, hogy buta mint a tök, de a konkurencia telefonjai ebben a kategóriában többet tudnak és olcsóbbak is.
Ez a felmérés pedig azért sem jó, mert akármelyik tábor mit is mondhatna az általa választott készülékrõl, ha nem dicséretet! Havernak iPhone-ja van, és amikor kérdeztem miért, nem tudott értelmesen válaszolni. ráhagytam!
Nekem ez az iPhone nem több, mint egy divatcucc, mint egy Oakley szemüveg. Azok is túlárazott divat cuccok voltak. Aki bedõlt, az megvette és kb ugyanúgy lázadtak mellette, mint most! Persze mi is lázadunk, ellene, ezt elismerem, de én legalább meg tudom mondani miért azt a bizonyos telefont választom és nem csak azért mert..... csak!!!! Ez a lényeg!
LZ forever
Az Apple-rajongók/felhasználók logikusan elmagyarázták, miért elégedettek az általuk vásárolt termékkel.
Az Apple-gyûlölõk érzelmektõl túlfûtve igyekeznek sárba döngölni az almás céget, hangos pocskondiázások közepette.
Szerintem az utóbbi tábor sokkal inkább mondható fanatikusnak.
És ha esetleg felmerül kérdésként, akkor egy Nokia-telefon elégedett használója vagyok. 😄
https://twitter.com/foodlfg