Iron Front – Liberation 1944
  • mlacix
    alma2: Én próbáltam, két multiplayer PVP kampányt végigjátszottam vele, és összességében nem veheti fel a versenyt az Iron Front-al. I44-ben a fejlesztők(akiket ismerek) túl sok mindent akartak berakni a játékba, és ez nagyon a minőség rovására ment. Egyedül a tankok külső kidolgozottsága volt nagyon szép, az tényleg nagyon jó volt.

--------
    De íme egy rövid történet (a sok közül) az I44-ről:

Épp az első I44-es kampányban játszottunk, amikor is első alkalommal kaptunk repülőgépet a szállítás megkönnyítésére. Mi (a német oldalon) szépen kijutottunk a frontra és már a zóna környékén elhelyezkedtünk védekezni. Mikor meghalljuk a C47-es hangját, és elkezdjük figyelni az eget. Megpillantjuk a repülőt magasan, majd pedig látjuk, hogy a halál kiíró listában(abban a kampányban az be volt kapcsolva) kiír 20 amerikai halottat. Először azt gondoltuk nekimentek valaminek, de nem, később mondták, hogy a repülőnél rossz helyre tették a "virtuális ajtót", és minden kiugró ember hozzáverődött a gép farkán található kis szárnynak és mind meghaltak. :) Hát így ért véget az amerikai támadás aznap.
    --------