Iron Front – Liberation 1944
  • VO101Tom
    Hello. Nagyon jónak tűnik a cucc, Arma is nagy kedvenc, a 2.vh is, szal én biztos megveszem. Pár kérdésem lenne így előre is (tudom, hogy nem Arma II MOD, de csak ahhoz tudom hasonlítani) :)

Olvastam valahol, hogy a tankok sérülésmodellje jobban ki lesz dolgozva, mint az ArmaII-nél. Ez mennyire igaz? Mert abban -khmm- elég egyszerűen van megoldva akár a célzást, akár a sérüléseket nézzük. Én nem is emlékszem, hogy a tankoknál nagyon lett volna ballisztika, vagy lövedék röppálya (ágyúnál), ahogy a kis kaliberű fegyvereknél viszont igen.

Láttam, hogy a térkép nézetben is lehet kiadni utasításokat. Az armához képest lesznek újítások? Mennyire lesz RTS ez a rész? :) Armában nekem az volt a nehézkes, hogy a tőlem távol lévő egységeknek interaktív utasításokat adjak ki. Mondjuk a bázison maradt katonát beültessem egy lőszeres teherautóba. Ezek a részek változtak valamit?

A térképről van bővebb publikus infó? Azon kívül, hogy Dél-Lengyelország 1944? Mekkora, és mely városok vannak benne? (gondolom nem kitalált helyszín, ahogy az Arma :) ) 1:1 méretben van modellezve, vagy a játékmenet miatt sűrítve van kicsit a térkép?

írtad, hogy az üza és a lőszer is fogy, ezek utánpótlása, töltése hogyan lesz megoldva? Mint ArmaII-ben? Odagurul a teherautó, pár másodpercig szöszmötöl, és kész is?

A katonákról tudsz valamit mondani, milyen kasztok lesznek? Pl szanitéc, szervizes, stb? Ezek hasonlóan lesznek szabályozva, mint Arma II-ben? Egy-egy speciális tulajdonság, de nagy általánosságban mindenki csinálhat mindent?

Repülő csak Fóka lesz? Mesza nincs? :)

Köszi az infókat, előre is :)
    Üdv.
    T.