• laci4321
    Sziasztok!
    Kopasz láttam a videódban, hogy át tudtál rakni részegységeket egyik hajóról a másikra. Úgy, hogy a Kerbalnál volt egy elektromos fúró. Na én odáig sem jutottam el, hogy azt hogyan kell egyáltalán betenni az EVA hátizsákba a hajótervezőben. Meg vannak olyan blokkok, tartályok, amikbe EVA cuccokat lehet rakni, de arra sem jöttem rá hogy azt hogy kellene. (Próbáltam keresgélni az alanti 3 órás videódban, de nem láttam hogy lettél volna a hajótervezőben.)

Le kellene cserélnem 2 db kicsi hőszabályozó rendszert 2 db közepes hőszabályozó rendszerre, egy Mun-on levő bányászhajón, mert nem elég a hűtés a Convert-O-Tronnak. (A Kerbalon mikor teszteltem, gondolom gond volt az időgyorsítással, mert olyan lassan melegedett túl, hogy addigra már simán újratöltött a hajó, így azt hittem pont tökéletes a hűtés..) Meglehetősen drága a bányászhajó, szóval elég nagy a gondom :D

El tudnátok mondani, hogy hogy kell ezeket az EVA cuccokat pakolászni a hajótervező hangárban, magunkkal vinni, használatba venni, milyen gombokat kell nyomni miután ez a csavarkulcs a kezünkben van, hogy kell egy blokkot valahová máshová áttenni, egy már kész űrhajón?