• tom36
    Na vége gép elött
    Gyorsan összegezve a felmerült észrevételeket kérdéseket, valahogy számítottam erre hogy jónéhány dolog fel fog merülni ami nem tiszta, nem jól fogalmaztam.
    - A solid hajtóművet tényleg nem említettem és ott szurtam el hogy hozzáirtam azt hogy liquid+oxidízer és igy úgy tünt mind ha csak az számítana, de a solid is számitt csak nem is gondoltam rá hogy az is felmerül, mer nagyon rossz a hatásfoka és értelmetlen így.
    - A kerbál szállítását némiképp, féligmeddig irtam csak mer az volt említve hogy a kerbonauta használata tilos (a végtelen monopropellantos eszközmegtolásos lehetőség végett.) ebből következik hogy nem kell vinni. = mivel nem kell kerbált vinni innentől fogva a leg gazdaságosabb a szonda.

Egy kicsit összefoglalva a feladatot: a felszinről indulva juss el a mun-ra és szállj le a lehető legkevesebb üzemanyag felhasználásával
    nam lehet használni: kerbonaútát, monopropellantot, xeon-t és a fizikai hibák kihasználása sem engedéjezett erre késöbb mutatok példást ha még müködik, illetve csak stack cuccok használhatók eredeti méretőkben eredeti adataikkal.
    A játék beállításai alapértelmezett normál módban legyenek.
    Az üzemanyag elszámolás = liquid+oxidízer+solid a légkörből beszívott levegő nem elszámolandó

Tuti hogy van amit most is kihagytam, de kérdezni lehet.
    Remélhetőleg a holnapi napon több időm lesz és a gép elé kerülök meg az este elött.