• laci4321
    Újraraktam a játékot, újra kitömörítettem az egészet, nem tettem bele ezúttal SEMMI plusz modot, és megint az van, hogy ha messze vagyok a bázistól, és a repülőgéppel alacsonyabbra akarok süllyedni akkor instant bezáródik a játék, semmi hibaüzenettel, csak egy számomra érthetetlen log file marad az eseményről a játék mappájában.
    Ezúttal már 1400-ig jutottam, sőt igazából mondhatnám azt hogy 1440m körüli magasságon tűnt el a játék 3-szor is.

Legutóbb mondjuk 1800 körül lépett ki, szóval haladás azért történt :D

Érdekes, hogy ezt csak repülőgépnél produkálja, űrből visszazuhanva kis kabinokkal el tudom érni a talajt. Mármint amikor meredek szögben zuhanok. A gravitációs fordulót még nem próbáltam.
    És tuti nem a teljesítménnyel van a gond, azokban a log file-okban 74%-os memória használatot ír a kilépés pillanatában.

Tegnap történt egy instant bezáródás egy műhold pályára állításakor is. Hosszú időbe telt a dolog, és ugyan olyan bezáródás volt mint a légköri repkedésekkor.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Adott pályára kellett állítani egy műholdat, amit pirossal jelez a játék. És van egy piros jel ami kering a Kerbin körül nem tudom mi az, de megpróbáltam utolérni és úgy pályára állítani a műholdat a piros pályán, hogy a mellett keringjen. Kicsit rossz időben indítottam el (meg hát a pályamagasságot több apoapsison való gyorsítással értem el, így nagyon megsaccolni sem tudtam hogy mikor kéne elindítani) szóval meg kellett várnom míg utoléri (egy kicsivel alacsonyabb pályán), meg párszor túl is gyorsítottam az időt, szóval jó 50 játékbeli nap eltelt mire a piros jel közelébe értem. Nem lehetett ugyanis célpontként kijelölni a piros jelet. Aztán mikor utolértem, beállítottam szinte tökéletesen a műhold pályáját a piros pályára. És akkor kiderült, hogy a piros jel, nem a piros pályán kering, mert miután beállítottam, elhúzott mellettem. És röviddel utána ki is lépett a játék, nekem meg az 50 napos maratoni pályára állításom ment a kukába, automata mentés sem készült valamiért...

Most próbálok angolul keresni ezután a hiba után, eddig egy helyen találtam meg a témát, de ott nem is született megoldás.