• tom36
    A kerék méret beállítást móddal lehet csinálni de ha jól tudom bár sose használtam a módot akkor minden vagy majdnem minden elem méretét állítani lehet vele, és a videóban is arról volt szó bár ott én sem értettem a nevét pontosan.
    Úgy igazából 1 nagy hibája van a repcsidnek az a súlypont és felhajtóerő nagymértékű eltérése, ha azt rendberakod meg esetleg 1 kicsit nagyobb szárnyakat raksz rá akkor minden gond nélkül magától is el fog emelkedni kisebb (stabilabb) sebesség mellett is.
    A szárnyak beállítása már csak mellékes, ha nem állítod be akkor csak annyi hogy egyes helyzetekben túl lehet vele kormányozni a gépet és ha még ingatag is a gép mellette akkor összeteheted a két kezed az se biztos hogy segít :D , főképp hogy 3. kezed nincs amivel megpróbáld visszanyerni az irányítást.
    Másrészt a videó alapján ha jól láttam akkor még meg se próbáltad a gépet elemelni vagy iránybahozni.
    Illetve nemárt a SAS bekapcsolása !! amennyiben nem akarod hogy a SkyNet sorsára jusson a géped.
    Utoljára szerkesztette: tom36, 2016.10.22. 22:48:13